Cum putem evita mai bine deformarea produselor din plexiglas?

- Oct 23, 2019-

Deși produsele din plexiglas au proprietăți foarte bune, ele pot provoca cu ușurință deformarea, dacă nu sunt utilizate corect. Pentru a asigura utilizarea normală a produselor din plexiglas, ar trebui să încercăm să evităm deformarea în timpul utilizării. Următoarele serii mici vă vor ajuta să introduceți metoda de evitare a deformării plexiglassului.

În primul rând, deoarece plexiglasul are un anumit coeficient de expansiune, acesta va fi afectat de influențele externe în timpul procesului de utilizare, deci trebuie luat în considerare în ansamblu și ar trebui rezervat un anumit spațiu.

În al doilea rând, instalația ar trebui să utilizeze garnituri elastice de cauciuc, astfel încât să poată amortiza forța sa și să evite deformarea cauzată de o presiune puternică.

În al treilea rând, grosimea corespunzătoare trebuie selectată în conformitate cu cerințele produselor din plexiglas, pentru a evita fenomenul că placa de plexiglas este îndoită și deformată din cauza încărcăturii vântului.

4. Dacă este necesar să folosești o foaie de plexiglas de format mare, este mai bine să-ți crești corespunzător grosimea, pentru a evita deformarea coloanei, datorită greutății proprii.

5. Pentru orificiul șurubului de tip eliptic, șurubul trebuie blocat.

6. Îmbunătățirea rezistenței la impact în timp ce eliberezi stres intern. Tehnologia de termoformare poate fi utilizată.

În al șaptelea rând, utilizarea tehnologiei de termoformare pentru a realiza diamante, valuri și semicirculare poate evita în mod eficient deformarea plăcii de plexiglas din cauza greutății proprii.