Cum alege acrilice metoda corectă de imprimare?

- May 27, 2019-

Cerneala de tipărire din fonturile și liniile originale nu a reușit să răspundă nevoilor în creștere ale oamenilor. Ceea ce nevoie de oameni este o metodă de imprimare mai clară și mai puțin de economisire a timpului, în special produse din plexiglas (cum ar fi panouri publicitare acrilice, carduri de tablă acrilică, cutii de lumină acrilice etc.). . Prin urmare, în fața diferitelor procese de tipărire, cum ar trebui să alegem o metodă de imprimare potrivită pentru produsele noastre?

Serigrafie: Ecranul de mătase este adesea menționat în industria acrilică, adică cerneala trece prin ecran, astfel încât suprafața plăcii acrilice este aceeași ca și ecranul cu model imprimat. Operațiunea este simplă și rapidă, iar prețul este scăzut. Se vede deseori că logo-ul și alte scene sunt tipărite.

Imprimare UV: Această metodă de imprimare folosește lumină UV pentru a atașa cerneala pe suprafața acrilică, ceea ce nu schimbă culoarea documentului și zgârie suprafața acrilică. Dar singurul lucru care merită menționat este faptul că foaia acrilică nu se poate îndoi în timpul procesului de imprimare, deci este adecvată doar pentru imprimarea de panouri plate.

Cred că prin înțelegerea de mai sus, toată lumea are o anumită înțelegere a alegerii tipăririi acrilice.