Câte tipuri de plăci acrilice? Intelegi?

- Oct 18, 2018-

Plăcile acrilice standard sunt clasificate în patru tipuri în funcție de forma lor: acril transparent incolor, acrilic colorat transparent, acril pearlescent și acrilic embosat.

Dintre acestea, acrilicul incolor și transparent este cel mai frecvent utilizat și cel mai frecvent utilizat material, iar grosimea este de asemenea variată, în funcție de nevoile dvs. Acest tip de acrilic transparent nu se deosebește de sticlă, iar transmisibilitatea acestuia este chiar mai bună decât cea a sticlei. În același timp, poate fi utilizat pentru prelucrarea secundară cu mai multe modele pentru a forma produse colorate acrilice.

Acrilicul colorat transparent este denumit în mod obișnuit placă de culoare, iar transmisia luminii este mai moale. În funcție de diferența de transmisie a luminii, este împărțită în culori transparente, colorate translucid și colorate opac. Nu este la fel de bun ca acrilicul perlat. Pot fi făcute în cutii ușoare, meșteșuguri, lămpi și alte produse, confortabile și elegante.

Acrilicul pelerin este realizat prin amestecarea pudrei de perle sau a fosforului în general acrilic. Culoarea sa este luminată, iar finisajul de suprafață este ridicat. După ce forma exterioară este presată la cald de către matriță, chiar dacă este lustruită și lustruită, ea menține modelul turnat, formând efectul artistic al obiectului unic. Caracterele, modelele animale, mărcile comerciale, decorațiile și materialele promoționale pot fi făcute în special.

Pelicula din plexiglas este transparentă, translucidă și incoloră, fragilă și ușor de rupt. Se folosește în uși și ferestre interioare și alte caracteristici decorative. Are caracteristicile de a fi transparent, dar nu transparent. Este de obicei folosit în interior pentru compartimentarea sau separarea ușilor și ferestrelor interioare.