Cum se poate evita deformarea produselor acrilice

- Aug 09, 2019-

Cum să evitați deformarea produselor acrilice?

Clienții care au contactat, au înțeles și au folosit produse acrilice știu că produsele acrilice pot fi deformate dacă nu sunt observate în timpul utilizării. Deoarece acrilul este nu numai transparent de înaltă definiție, dar are și o performanță generală bună, acesta poate fi realizat în diverse stiluri de cutii acrilice, standuri de afișare acrilice, dulapuri acrilice și așa mai departe.

Deci, dacă Acrilicul poate evita deformarea și prelungi durata de viață?

În primul rând, atunci când clienții produc produse acrilice, producătorii profesioniști vor înțelege specificațiile de mărime, metodele de utilizare și modalitățile de utilizare a produselor acrilice. Nu este necesar să suporte greutatea. Dacă trebuie să suporte greutatea, este și greutatea. Apoi, asigurați-vă un design profesional în funcție de situația reală, sugerând grosimea acrilică corespunzătoare. De exemplu, un suport de telefon mobil acrilic cu mai multe straturi de dimensiuni mari, grosimea recomandată va fi mai groasă. De exemplu, cutia cu alimente din supermarket, dacă este mică, ar recomanda o grosime între 3mm și 5mm. În condiții normale, cu cât suprafața portantă este mai mare, cu atât grosimea plăcii acrilice este mai mare, astfel încât performanța portantă poate fi îmbunătățită în timpul utilizării pentru a evita deformarea produsului acrilic în etapa ulterioară.

În al doilea rând, suprafața curbată din produsul acrilic este formată prin îndoirea integrală la cald. Foaia acrilică de dimensiunea corespunzătoare este introdusă într-un cuptor, care este înmuiat la temperatură ridicată, apoi este plasat pe instrumentul de măcinat pentru a fi răcit și format. Coturile parțiale acrilice se fac de obicei prin îndoirea manuală printr-o mașină de îndoit la cald. Prin urmare, foaia acrilică se va înmuia și se va deforma în condiții de temperatură ridicată. Acest lucru impune clientului să acorde atenție formării de produse acrilice pentru a evita expunerea la temperaturi ridicate în timpul depozitării sau utilizării, vara, încercați să evitați expunerea la temperaturi ridicate.