Cum se curăță foaia acrilică?

- Jul 20, 2019-

Produsele acrilice sunt acum disponibile în toate domeniile, deoarece foile acrilice sunt foarte bine prelucrate și pot fi procesate într-o varietate de procese diferite în funcție de cerințe, oferindu-le dimensiuni și forme diferite, permițând produselor acrilice să îndeplinească diferite produse. Și trebuie să folosească. Deci, cum ar trebui curățate corect aceste produse recomandate de aceste fabrici de prelucrare a tablelor acrilice atunci când sunt utilizate?

1, clătiți cu apă

Deoarece produsele de prelucrare a tablelor acrilice au un efect electrostatic relativ puternic, este foarte ușor să adsorbi unele substanțe granulare pe suprafața produselor de prelucrare a tablelor acrilice. Atunci când suprafața trebuie curățată, evitați să folosiți direct o cârpă, deoarece aceste particule sunt în procesul de ștergere. Suprafața produsului va fi zgâriată. Modul corect este să folosiți o apă curată pentru a clăti suprafața produsului acrilic. În cazul în care produsul nu este convenabil să clătiți, puteți folosi un praf de pene pentru a îndepărta praful și particulele.

2, cu un agent de curățare moale

Dacă suprafața produsului prelucrat din foi acrilice are pete de praf greu de curățat, cu excepția particulelor de praf, nu poate fi spălată cu apă pură. Pentru a menține curățenia produselor prelucrate din foi acrilice, ar trebui să fie moale. După diluarea detergentului, suprafața produsului este curățată. Trebuie să aveți grijă să nu folosiți un agent de curățare care conține particule pentru a curăța produsul acrilic sau să utilizați un agent de curățare care conține substanțe chimice.

3. Uscați apa cu o cârpă moale

Când produsul de prelucrare a tablelor acrilice este curățat cu apă, folosiți o cârpă moale curată pentru a șterge umezeala de pe suprafața produsului. Când ștergeți, acordați atenție faptului că cârpa nu conține particule, astfel încât să evitați procesul de uscare a umezelii. Suprafața produsului din foi acrilice prelucrate provoacă zgârieturi.

Mai sus este modalitatea corectă de curățare a produselor de prelucrare a tablelor acrilice. Deoarece produsele acrilice sunt acum foarte comune, pentru a menține transparență și netezime ridicată, pe lângă achiziționarea de produse de calitate de la producătorii de prelucrare a plăcilor acrilice de bună calitate. De asemenea, utilizați metoda corectă de curățare în timpul utilizării pentru a evita deteriorarea produselor de prelucrare a tablelor acrilice.