Cum să curățați rezervorul de pește acrilic?

- Mar 15, 2019-

În general, sistemul de filtrare internă a rezervorului de pește acrilic include următoarele componente: bumbac filtrant, bumbac biochimic, inele din sticlă (în principal, inele ceramice și pietre biologice) și carbon activ (absorbante, piatră medicală etc.). După cum se poate observa din aceste accesorii de bază, un sistem complet de filtrare este relativ complex atât pentru performanța de etanșare cât și pentru instalare, cu accentul pe multiple curățări care nu conduc la protejarea bacteriilor de nitrificare din interiorul sistemului de curățare. Deoarece activitatea principală de curățare a apei se poate face numai cu ajutorul lor. Atunci când alegeți materialul filtrant de curățare a filtrului de calitate a apei din filtru, ar trebui să alegeți produsul cu o calitate ridicată și un preț relativ ridicat.

Să vorbim pe scurt despre curățarea bumbacului filtrant intern al rezervorului de pește acrilic. Acordați atenție frecvenței, încercați să o curățați bine o dată și evitați curățarea și distrugerea bacteriilor nitrificatoare. Cel mai important lucru pe care îl facem de obicei este filtrarea fizică. În mod specific, suntem responsabili în principal de curățarea reziduurilor solide de particule mari, astfel încât bumbacul filtrant este deosebit de murdar. Utilizați în general posibilitatea de schimbare a apei, treceți la filtrul de bumbac și clătiți în mod repetat.

Precauții: Nu spălați repetat în timpul procesului de clătire; nu utilizați procesul de clătire directă, care va distruge bacteriile nitrificatoare și va cauza pierderea filtrării biologice.