Cum se taie acrilul acasă?

- Jul 31, 2020-

Uneori, când obținem placa acrilică (plexiglas), trebuie să o tăiem singuri, dar nu avem' nu avem echipamentul special al producătorului de prelucrare acrilică, cum să schimbăm tăierea acrilică? Următorul editor rezumă etapele de tăiere și precauțiile în timpul procesului de tăiere. Te poți referi la asta.


1. Folosiți trei-patru lame noi pentru tapet, stivați-le bine și înfășurați partea inferioară cu bandă și asigurați-vă că o faceți bine;

2. Apoi folosiți vârful spatelui capului tăietor de tapet (capul de pe spatele fiecărei lame are un buzunar mic) pentru a marca partea pe care doriți să o îndoiți, asigurați-vă că egalizați rezistența și folosiți o riglă pentru a face o lovitura. , Până când este atras la gradul de 1 / 2-1 / 3 din grosimea plăcii acrilice;

3. După ce trageți fanta, suflați-o cu un uscător de păr (treceți la un vânt concentrat) sau folosiți capul de ceară pentru a-l coace, nu îl coaceți. Apoi, împărțiți-l. Din cauza lamei de ras, cotul este drept.

Precauții:

1. Folia acrilică nu poate fi păstrată în același loc cu alți solvenți organici, cu atât mai puțin să contactăm solvenții organici.

2. În timpul transportului, filmul de protecție de suprafață sau hârtia de protecție nu pot fi zgâriate.

3. Nu poate fi utilizat într-un mediu în care temperatura depășește 85 ° C.

4. La curățarea foii acrilice este necesară doar 1% apă cu săpun. Folosiți o cârpă moale de bumbac înmuiată în apă cu săpun. Nu folosiți obiecte dure sau șervețele uscate, altfel suprafața va fi ușor zgâriată.

5. Placa acrilică are un coeficient mare de expansiune termică, astfel încât decalajul de expansiune trebuie rezervat datorită modificărilor de temperatură.