Cum se face turbiditatea apei din acvariu vă învață câteva lovituri pentru a face rezervorul de pește curat și luminos

- Apr 23, 2019-

În zilele noastre, multe familii preferă să plaseze un acvariu acasă. Atunci când apa din acvariu este tulbure, nu numai că va afecta bucuria, ci și un anumit impact asupra sănătății animalelor de companie. Dacă găsiți acest lucru Situația trebuie tratată în timp util. Următoarele serii mici vă vor spune cum să faceți turbiditatea apei din acvariu.

1, rezervorul de pește trebuie filtrat cu sârguință, este nevoie de doar câteva zile pentru a îndepărta majoritatea impurităților din interior. Înainte de filtrare, în acest moment nu există pește în rezervorul de pește. După ce apa este curățată, peștele poate fi pus în acest moment. De asemenea, este posibil să adăugați un filtru astfel încât apa din acvariu să poată fi filtrate în mod repetat într-un timp scurt.

2, este mai bine să insistați să schimbați apă în fiecare zi (nu este necesar să înlocuiți toate, puteți utiliza unele dispozitive sau o parte din tubul de cauciuc poate fi înlocuit) și să-l utilizați pentru ao răci cu mai mult de 12 ore de apă curată, aproape în fiecare zi Pentru a face acest lucru, îl puteți modifica, de asemenea, în funcție de calitatea apei sau de ao schimba. Cantitatea de pompare reprezintă aproape o cincime din total.

3, este mai bine să țineți rezervorul de pește departe de soare, poate fi mai bine să utilizați lampa de pește în schimb.

4, elimina alge, dar, de asemenea, controlul calitatea miere de pește, nu uitați să reduceți cantitatea de pește în mod corespunzător, miere de pește este prea mare, atunci este necesar să se transporte prea mult momeală în interiorul, care va crește cantitatea de poluare.

5, mai multe plante de apă, trebuie să cunoaștem iarba de apă, este un bun ajutor pentru purificarea corpului de apă, acest lucru poate face și întregul acvariu într-un mic paradis ecologic, astfel încât corpul de apă să devină foarte clar înăuntru.

6. Așezați măturătorul și mușchiul de pe rezervor. Este important să știți că acestea sunt, de asemenea, bune pentru îndepărtarea murdăriei și a algelor atașate la peretele cilindrului.

7. Cel mai bine este să folosiți o cantitate mică de hrană pentru pești. Este important să știți că unele alimente de pește conțin o mulțime de oligoelemente. Dacă este expus la lumina soarelui pentru o lungă perioadă de timp, va crește multe microorganisme, ceea ce va afecta și sănătatea peștilor.

8. Este necesar să se trateze peștele excretat în timp, iar scopul acestuia este de a reduce proliferarea diferitelor bacterii cauzate de reziduurile peștilor.

9, pot fi de asemenea utilizate cu lămpi ultraviolete cu radiații ultraviolete + tablete cu bacterii EM. Este foarte bine să știți că acest tip de lampă poate controla supraaglomerarea microorganismelor din corpul apei. În general, este nevoie de doar 1-2 zile pentru a ucide diferite microorganisme în corpul de apă, iar distructivitatea este, de asemenea, relativ mică.

Rezumat: Conținutul relevant al turbidității apei din acvariu este introdus aici. Atunci când acvariul dvs. este turbid, puteți face referire la metodele de mai sus pentru a le rezolva. Aceste metode pot face ca rezervorul de pește să fie curat și luminos. Cu toate acestea, există încă unele detalii care trebuie să fie conștiente de funcționare sau dacă vor avea efecte secundare. Sper ca introducerea de mai sus să ajute pe toată lumea.