de a evita în mod eficient deformarea produselor acrilice

- Aug 20, 2019-

Produse acrilice, datorită utilizării de înaltă definiție transparente noi materii prime acrilice, nu numai aspect frumos, dar, de asemenea, performanță cuprinzătoare. Se poate face în cutie acrilică, suport de afișare acrilic, card de masă acrilic. Multe restaurante hoteliere din zilele noastre folosesc practic consumabile speciale pentru hoteluri din plexiglas, ar fi carduri de preț față-verso, carduri de meniu, carduri de masă și așa mai departe. Cu toate acestea, în cursul utilizării acestor produse acrilice, în cazul în care dimensiunea este prea mare, atunci când un material relativ subțire este selectat la momentul economisirii costurilor, utilizarea pe termen lung poate provoca deformare, care afectează estetica și practicabilitatea produsului acrilic.

Deci, putem evita în mod eficient deformarea produselor acrilice?

1. Pentru produsele acrilice de diferite dimensiuni și specificații, tehnicienii profesioniști din fabrică ar trebui să fie consultați, și vor recomanda grosimea corespunzătoare a foii în funcție de situația reală. În general, cu cât suprafața rulmentului este mai mare, cu atât grosimea foii va fi mai mare. Acest lucru nu numai că poate asigura performanța sa portantă, dar, de asemenea, pentru a evita deformarea. De exemplu, colțurile acrilice care sunt adesea utilizate în zilele noastre, la o lungime de 1,2 metri și o lățime de 5 cm, fabrica recomandă o grosime de cel puțin 3 mm la 4 mm.

În al doilea rând, acrilic are un proces numit îndoire fierbinte (există o îndoire parțială fierbinte și o îndoire generală fierbinte). Sensul literal este că, atunci când acrilic ajunge la o anumită temperatură, acesta va deveni moale și poate fi modelat în alte forme. Prin urmare, după ce produsul acrilic este turnat, este necesar să se evite contactul cu temperaturi ridicate în timpul transportului, depozitării, utilizării etc., astfel încât să nu-l deformeze.

În al treilea rând, pentru dulapuri de dimensiuni mari, dacă doriți să economisiți un cost mic, puteți alege un material ușor mai subțire, fabrica va recomanda clientului să lege benzile de armare, coaste și așa mai departe. Cabinetul poate fi întărit.