Cum se identifică acrilul?

- Aug 10, 2019-

Cum se identifică acrilul?
Acrilicul este un material obișnuit folosit în industria publicitară și are, de asemenea, o anumită valoare de utilizare, ceea ce a atras atenția multor persoane.

Deci, cum este identificarea acrilicului?

Acrilicul obișnuit este complet transparent și are o permeabilitate excelentă. Este un plexiglas incolor. Ca stand de afișare a produsului, acesta poate îmbunătăți foarte mult gradul produsului, astfel încât mărfurile să poată fi văzute dintr-o privire și să fie afișate perfect.

Acrilicul are o puternică adaptabilitate a mediului, chiar dacă este la soare și ploaie, culoarea sa nu se va schimba în câțiva ani și nu va accepta influența mediului extern.

Va fi mai sigur atunci când este achiziționat de la producătorii obișnuiți de foi acrilice.

Caracteristici acrilice

Estetic: Are efect oglindă, măiestrie rafinată, fără riduri, fără cusături.

Efecte vizuale: o varietate de culori, impactul vizual este foarte puternic.

Transmiterea luminii: Transmitanța acrilică a luminii poate atinge 96%, transmitența luminii este excelentă, iar lumina este moale.

Rezistența la impact: Acrilul este de peste 200 de ori mai mare decât al produselor obișnuite din sticlă și nu există aproape niciun risc de rupere.

Durabilitate: Sursa de lumină încorporată a produselor acrilice are o protecție bună și prelungește durata de viață a produselor cu sursă de lumină.

Rezistența la intemperii: Poate fi folosită mult timp, fără decolorare. Calitatea foii acrilice poate dura 6-13 ani.

Rezistența la flacără: fără combustie spontană și auto-stingere.

Economisire de energie: performanța de transmisie a luminii este foarte bună, sursa de lumină este relativ redusă, energia este economisită și costul de utilizare este redus.

Rationalitate: design rezonabil si umiditate si rezistenta la ploaie, structura deschisa, usor de curatat si de reparat.