Cum se identifică materialele acrilice

- Apr 27, 2019-

Calitatea materialului acrilic determină calitatea plăcii acrilice. Dacă este selectată foaia acrilică din material acrilic de calitate slabă, va fi ușor deformată, îngălbenită, înnegrată sau prelucrată. Există multe produse defecte. Pentru a evita consumatorii care cumpără materiale acrilice inferioare, iată câteva modalități de a distinge calitatea materialelor acrilice, astfel încât fiecare să se poată distinge în viitor:1, metoda de observare: Aceasta se bazează pe caracteristicile materialului acrilic în sine. La momentul achiziționării, observați dacă bordul are o decolorare gravă sau o luciu scăzut și o transparență scăzută. Dacă există, calitatea acrilică nu este bună. O altă metodă simplă de observare este: în conformitate cu manualul acrilic, a se vedea dacă specificația este compatibilă cu starea actuală a plăcii acrilice. Dacă se constată că nu este comună, calitatea plăcii acrilice nu este bună.


2, metoda de transmisie a luminii: principiul este că transmisia luminii acrilice este extrem de ridicată, iar lumina după transmitere este o lumină albă pozitivă, care nu absoarbe metoda de recunoaștere derivată din culoarea luminii și poate declara lumina albă prin lumină prin acrilicul, dacă este găsit Culoarea galbenă sau albastră indică faptul că calitatea acrilului nu este un produs defect.


3, metoda de topire la cald: de asemenea, numit metoda pastă, principiul este de a utiliza o foaie acrilică bună și a doua foaie acrilică a gradului de posting nu este același și apoi se diferențiază. Plăcile acrilice de calitate inferioară sunt mai dificil de separat după topire împreună, iar plăcile acrilice de bună calitate sunt ușor separate.


4, metoda de incinerare: poate folosi bucăți mici de foi acrilice pentru testul de incinerare, dacă foaia acrilică este arsă rapid, înseamnă că nu este calitatea subprodusului acrilic.


5, metoda de ambalare: calitatea materialului bun acrilic moale cauciuc ambalaj margine este foarte bun, marginea de cauciuc moale a foii de acrilic defecte arata foarte diverse. În profesie, acest material se numește o foaie de risc comun. Desigur, plăcile acrilice de bună calitate sunt cu siguranță mai scumpe decât plăcile acrilice de calitate.