Cum se identifică calitatea materialelor acrilice

- Jun 17, 2019-

În comparație cu materialele ceramice tradiționale, acrilicul are următoarele avantaje în plus față de luminozitatea ridicată de neegalat: duritate bună, nu este ușor de rupt și reparabilitate puternică. Doar utilizați o spumă moale pentru a îndepărta pasta de dinți și a șterge obiectele sanitare. Textura este moale și nu există senzație rece și rece în timpul iernii. Culoarea poate satisface urmărirea individuală a diferitelor gusturi.

Bazinele acrilice, căzile de baie și seturile de apă de gură nu sunt doar frumos decorate, durabile, dar și ecologice. Nivelul lor de radiații este similar cu cel al corpului uman. Articolele sanitare acrilice au apărut pentru prima dată în Statele Unite și reprezintă în prezent mai mult de 70% din întreaga piață internațională.

Aici introducem câteva metode pentru a judeca calitatea materialelor acrilice, astfel încât fiecare să le poată distinge în viitor:

1, prima este metoda de observație: aceasta este judecată în funcție de caracteristicile materialului acrilic propriu-zis. Atunci când achiziționați, observați dacă placa are un efect de atenuare gravă sau o luciu scăzut și nu este transparentă. Dacă există, calitatea acrilului nu este bună. O altă metodă simplă de observare este: adică manualul lui Biakli, dacă manualul și situația reală a foii acrilice sunt consecvente, dacă se constată inconsecvența, foaia acrilică poate fi considerată aproximativ neregulată.

2, al doilea este metoda de transmisie a luminii: principiul este că transmisia luminii acrilice este extrem de ridicată, iar lumina după transmitere este de culoare albă, care nu absoarbe metoda de recunoaștere derivată din culoarea luminii și poate transmite lumina alba prin lumina. Acrilic, dacă găsiți culoarea galbenă sau albastră, înseamnă că calitatea acrilului nu este un produs defect.

3, a treia este metoda de topire la cald: de asemenea, numit metoda pastă, principiul este de a utiliza foaia acrilică bună și foaia acrilică secundară a pasta nu este același pentru a distinge. Plăcile acrilice de calitate inferioară sunt mai dificil de separat după topire împreună, iar plăcile acrilice de bună calitate sunt ușor separate.

4, a patra este metoda de ardere: puteți folosi bucăți mici de foi acrilice pentru experimentele de combustie, dacă foaia acrilică este arsă rapid, înseamnă că calitatea subprodusului acrilic nu este bună.

5, a cincea este metoda de ambalare: marginea de plastic moale a materialului acrilic de bună calitate este foarte bună, marginea moale din cauciuc a plăcii acrilice defecte pare foarte diferită. În industrie, acest material este numit o foaie de risc în participațiune. Desigur, plăcile acrilice de bună calitate sunt cu siguranță mai scumpe decât plăcile acrilice de calitate.

6, a șasea este metoda de atingere: atunci când alegeți materiale, ar trebui să se uite, de asemenea, la culoare, pori, grosime și așa mai departe. Suprafața este luminată și mâna se simte lipicioasă. Uită-te cu atenție la suprafață fără pori mici. Dacă pe suprafață există var, vor exista niște pori mici în față. Aceste materiale conțin mai mult calciu și au duritate scăzută. Nu este recomandat.