Cum se mărește luciul de cerneală cu serigrafie din plexiglas

- Mar 01, 2020-

În procesul de prelucrare a plexiglassului, datorită cerințelor diferite ale fiecărui client, tehnologia de prelucrare folosită în procesare este de asemenea diferită. Recent, unii oameni au întrebat dacă am crescut filmul de cerneală cu cerneală de imprimare acrilică din plexiglas în timpul procesului de imprimare pe ecran de plexiglas Gloss, iată câteva dintre metodele pe care le-am rezumat în timpul procesului pentru referința dvs.:

Fabrica fabrică sticlă organică, cum ar fi brandul de vin din plexiglas, panoul din plexiglas, suportul pentru afișare cosmetice din plexiglas etc. . Există cinci modalități de a crește luciul de cerneală de imprimare cu ecran din plexiglas:

1. Adăugați o cantitate corespunzătoare de cerneală la intervalul admisibil de densitate a culorii.

2. Aplicați un strat de lac sau cerneală pe suprafața filmului de cerneală de imprimare.

3. Creșteți transparența cernelii. De exemplu, alegeți o cerneală cu un luciu puternic transparent sau adăugați o cantitate adecvată de ulei de reglare și folosiți netezimea pentru a crește reflectarea substratului puternic pentru a crește luciul.

4. Împiedicați absorbția suprafeței substratului și îmbunătățiți neteditatea suprafeței de imprimare a substratului.

5. Atenție la temperatura mediului de imprimare. Umiditate: Când umiditatea este ridicată și temperatura scăzută, când se realizează imprimarea cu gravure din plastic, solventul se volatilizează rapid (de obicei suprafața filmului de cerneală este uscată în 1 minut), ceea ce absoarbe căldura din jurul filmului de cerneală și provoacă vaporii de apă. în aer pentru a se condensa brusc. , Faceți că suprafața filmului de cerneală de imprimare formează ceață, stratul de cerneală se întunecă. În sezonul ploios, trebuie acordată o atenție specială controlului temperaturii și umidității mediului de imprimare pentru a asigura rezultate bune de imprimare.