Cum se poate evalua calitatea semnalizării cu plexiglas?

- Sep 29, 2019-

Produsele din plexiglas sunt cunoscute și sub denumirea de acrilic. Are avantajele transparenței ridicate și prelucrării ușoare, de aceea este utilizat în mod obișnuit ca material de înlocuire a sticlei pentru a produce diverse produse din plexiglas. Ca și standurile de afișare din plexiglas, semnalizarea plexiglas este un produs obișnuit din plexiglas. Apoi, pentru producerea de semnalizare din plexiglas, cum să apreciem calitatea este bună? Aceasta este preocuparea utilizatorilor atunci când cumpără, vă rugăm să consultați show-ul profesionistului de plexiglas Jin Jin.
1. Placa de plexiglas de proastă calitate este foarte fragilă. Puteți auzi sunetul crocant atingând placa cu mâna. Culoarea plăcii se va îngălbeni după soarele exterior și ploaia. Dacă cerneala folosită este și ea inferioară, culoarea semnului se va estompa. Nu există un luciu original. Un astfel de semn din panouri din plexiglas va arăta vechi.
2, judecând calitatea materialului, puteți folosi foc pentru a arde materialul, materialul bun din plexiglas nu va arde ușor, iar materialul rău va arde rapid.
3, producția de semnalizare din plexiglas, unii clienți au cerințe de grosime foarte precise, toleranțele materiale de înaltă calitate vor fi relativ mici, dimpotrivă, toleranțele vii materiale inferioare sunt mari, vor fi mult mai subțiri.
De mai sus, este întregul conținut de partajare a spectacolelor Anhui Yageli. În calitate de producător profesionist specializat în proiectarea, prelucrarea și producerea produselor acrilice (plexiglas), Anhui Yageli Display oferă suport pentru afișare din plexiglass, afișaj din acril, cadru foto acrilic, suport pentru cosmetice din acril, cadru din material acrilic, tutun acrilic și alcool acrilic ( plexiglas) produse pentru afișare, cum ar fi standuri, suporturi pentru ochelari acrilici, suporturi pentru bijuterii acrilice, standuri pentru afișaj pentru telefoane mobile, semne acrilice și personalizare profesională pentru standuri acrilice. Salutăm sincer clienții din toată lumea să vină să coopereze cu noi. Dacă aveți nevoie, vă rugăm să nu ezitați să ne solicitați informații despre preț sau despre produs.