Cum să vă iubiți mai mult rezervorul de pește acrilic

- May 28, 2019-

Comparativ cu designul obișnuit al acvariului, rezervorul de pește acrilic este mai inovator în proiectare. Folosește o foaie acrilică cristalină ca materie primă, care nu numai că are o mare transparență, dar facilitează și fotosinteza peștilor mici și este suficient de ușoară și mai convenabilă pentru transport, iubită de majoritatea fermierilor de pește. Prin urmare, ca serii de rezervoare de înaltă calitate, rezervoarele de pește acrilic vor avea performanțe și siguranță mai mari decât de obicei, astfel încât menținerea rezervoarelor de pește acrilic va deveni mai importantă. Prin urmare, astăzi vom face pur și simplu câteva sugestii mai mici pentru majoritatea fermierilor de pește, pentru a facilita pe toți să se pescuiască mai bine în viitor, mai bine pentru a menține rezervorul de pește.

1. Placa acrilică trebuie prelucrată în conformitate cu metoda prescrisă, iar suprafața rezervorului trebuie tratată mai întâi.

2. De asemenea, în conformitate cu foaia acrilică, utilizați agentul de curățare corespunzător pentru curățare.

3. În comparație cu rezervoarele de pește obișnuite, foile acrilice sunt sintetizate din materiale de rășină, astfel că metodele obișnuite de curățare nu pot fi utilizate la curățare.

4. Se recomandă utilizarea unei cârpe moi pentru ștergerea ușoară a zonei colorate. Dacă rezervorul de pește nu este la fel de clar ca și cel original, se recomandă o lustruire, dar lustruirea necesită echipamente profesionale de lustruit și personal profesionist care să opereze.

5, dacă petele de suprafață sunt mai încăpățânați, nu uitați să nu utilizați lama pentru a răzui. Se recomandă utilizarea apei cu săpun și apoi ștergeți-l repetat cu o cârpă moale.

Dacă rezervorul de pește nu este, de asemenea, curat și nu există o stare clară de cristal când îl cumpărați înapoi, este recomandat să alegeți diferite metode de curățare pentru diferite niveluri de condiții.