Cum se menține luciul produselor acrilice

- Jul 10, 2019-

Există din ce în ce mai multe produse din plexiglas, ca să nu mai vorbim de standurile de afișare din plexiglas. Cu toate acestea, în timpul procesului de utilizare, întreținerea standului de afișare este de obicei ignorată. Dacă doriți să mențineți afișajul din plexiglas în funcțiune, păstrând încă un luciu strălucitor, atunci este necesară o întreținere și o curățare. Vitrina trebuie curățată regulat. Ca un fel de dispozitive de afișare expuse la aer pentru o lungă perioadă de timp, suportul pentru afișare din plexiglas va avea inevitabil anumite pete și praf pe suprafață. Cel mai de bază lucru pentru a păstra luciul afișajului este să îl păstrați curat. Curățarea regulată poate menține eficient luciul afișajului.


În primul rând, dacă există pete mai dificil de curățat, puteți alege un detergent mai ușor. Un detergent ușor se aplică cu apă curată și se șterge cu o bandă de pânză moale pentru a preveni deteriorarea suprafeței cadrului afișajului și pentru a face afișajul să își piardă strălucirea.


În al doilea rând, după curățare, puteți alege agentul de îngrijire adecvat. În prezent, sunt disponibile pe piață ceară de spray pentru îngrijirea rafturilor și agenți de curățare și întreținere.


În al treilea rând, utilizarea ocazională a acestor produse pentru a ajuta la întreținere ajută la menținerea luciului din foi acrilice. Dacă vă este frică de utilizarea cadrului prea mult timp, luciul va fi slab. Puteți încerca să ștergeți uniform ceara de lustruit lichid pe suprafață cu o cârpă moale, precum ceara de mașină, pentru a proteja plexiglasul din exterior.


Prin efectuarea metodelor de mai sus, suportul pentru afișare din plexiglas poate menține mai eficient suprafața suportului pentru afișare netedă și poate menține luciul și să fie la fel de frumos ca oricând.