Cum se îndepărtează lipiciul de pe produsele acrilice?

- Sep 26, 2019-

Produsele acrilice sunt cunoscute a fi lipite între ele. Datorită vâscozității sale puternice, se lipeste adesea de haine și produse. Îndepărtarea cauzează adesea mari probleme. Iată cinci adezivi acrilici. Metoda de îndepărtare.

metoda 1:
Principala funcție a adezivului este lipicioarea, deci trebuie să stăpâniți anumite tehnici și metode atunci când scoateți. Cei cu experiență relevantă ar trebui să știe că lipiciul este îndepărtat cel mai ușor atunci când nu este vindecat, indiferent dacă este lipit de haine sau produse acrilice. Cea mai rapidă și ușoară modalitate de a o îndepărta este de a profita de ocazie și de a folosi o cârpă înainte de curățarea lipiciului acrilic. Adăugați puțină apă pentru a scăpa de ea.

Metoda a doua:
Dacă așezați accidental lipiciul acrilic pe produsul acrilic, trebuie să fiți atenți, deoarece produsul acrilic este ușor zgâriat, iar modalitatea de a îndepărta lipiciul acrilic este de a răzui încet lipiciul acrilic pe produsul acrilic cu o lamă. Când zgârieți, fiți cât mai blând, aveți răbdare și evitați să zgâriați produse acrilice.

Metoda trei:
Există, de asemenea, diferențe subtile în tratamentul diferiților adezivi acrilici, cum ar fi adezivii acrilici acide și adezivii acrilici neutri. Adezivii acrilici sunt diferiți de substanțele chimice conținute în adezivii acrilici neutri. Trebuie să aveți grijă la manipularea lor. Pentru acrilice acide. Dacă lipiciul este încă curățat cu o substanță acidă (curatător de acid), acesta va fi contraproductiv. Prin urmare, învățați să rezolvați problemele din punct de vedere chimic.
Metoda patru:
Apa cu banane nu este o apă formată din banane. Conține o componentă de acetat de butil, care miroase a banana, de aceea se numește apă de banană. Apa pură de banană poate fi ușor solubilă în apă, iar utilizarea apei cu banane pentru a îndepărta lipiciul acrilic poate produce rezultate neașteptate.

Metoda cinci:
Lacul de unghii și acetona de alcool pot îndepărta și adezivul acrilic într-o anumită măsură. Calitatea lacului de unghii nu este ridicată. În general, lacul de unghii este de obicei utilizat pentru a spăla lacurile de unghii. Lacul de unghii și lipiciul acrilic au multe caracteristici comune. Prin urmare, efectul de spălare a lacului de unghii asupra lipiciului acrilic este de asemenea bun.
Cele de mai sus sunt cele cinci metode de îndepărtare a lipiciului acrilic, aceste cinci metode au un anumit efect asupra îndepărtării lipiciului acrilic. Calitatea și mediul materialelor trebuie luate în considerare la selectarea metodelor și metodelor.