Cum se rezolvă așchierea plexiglassului și ce lame de ferăstrău trebuie utilizate

- Mar 11, 2020-

În timpul producerii și procesării produselor din plexiglas, putem tăia adesea întreaga foaie de plexiglas. Pe parcursul procesului de producție și tăiere a unor fabrici de acril, materialele tăiate vor produce fenomene nefavorabile, cum ar fi așchierea, care afectează grav produsul. Calitate și imagine corporativă. Deci, ce fel de lamă de ferăstrău ar trebui să fie utilizat pentru a tăia materialul acrilic, pentru a nu cauza probleme cum ar fi cizelarea? Pe baza multor ani de experiență în exploatarea lamei de ferăstrău acrilic, vom face o explicație simplă tuturor și sperăm să vă ajute.

De ce materialul acrilic produce ciobire în timpul tăierii? În general, există mai multe motive: unul este că nu există o lamă de ferăstrău specială cu material acrilic; cealaltă este calitatea lamei de ferăstrău de tăiere este defectă; al treilea este lipsa de întreținere a lamei de ferăstrău, iar lama de ferăstrău nu este suficient de ascuțită; al patrulea este defecțiunea utilajelor sau operatorul nu este priceput. Condițiile de mai sus pot cauza apariția ciobitului materialului din plexiglas.

Conform acestui fapt, în procesul de producție zilnică, întreprinderile acrilice trebuie să respecte cu strictețe următoarele cerințe pentru producție și prelucrare:

În primul rând, folosiți lame de ferăstrău din plexiglas (lame de ferăstrău acrilic) în loc de lame de ferăstrău pentru prelucrarea lemnului și lame de ferăstrău din aliaj de aluminiu, deoarece lame de ferăstrău din plexiglas sunt proiectate pentru caracteristicile materialelor din plexiglas. 2.Materialul lamelor de oțel de tungsten este diferit de lame pentru ferăstrău în alte scopuri. Cei mai mulți sunt dinți AB, adică dinți plani stânga și dreapta. Unghiul frontal al dinților ferăstrăului este, în general, de 15-20 de grade; contribuie la reducerea colapsului materialelor din plexiglas. Fenomenul muchiei

În al doilea rând, folosiți lame de ferăstrău din plexiglas de înaltă calitate! Suprafața de tăiere a lamelor de ferăstrău acrilic de înaltă calitate este mai netedă și mai netedă; lame de ferăstrău sunt mai durabile; deși lame de ferăstrău obișnuite Plexiglas au un aspect de tăiere acceptabil, cât timp pot menține o stare bună de tăiere? Acest lucru depinde doar de utilizator să verifice! În producerea și prelucrarea plexiglassului, recomandăm de obicei utilizatorilor să folosească lame de ferăstrău Kojiro japoneze sau lame de fierăstrău kanto japonez de calitate superioară. Performanțele lamelor de ferăstrău Koujiro în plexiglass de tăiere sunt foarte excepționale. Nu numai că tăie fără urme de ferăstrău, dar durabilitatea lamelor de ferăstrău este de câteva ori mai mare decât a pânzelor de ferăstrău obișnuite. Față de lame de ferăstrău obișnuite, performanța costurilor este foarte mare. Produs de bună valoare.

3. Mai sus am menționat cotul GG; durabilitatea" a lamei de ferăstrău. Chiar și cele mai bune lame de ferăstrău Plexiglas au întotdeauna dinți contopi pe zi. Atunci când dinții ferăstrăului nu sunt ascuțiți, tăierea va face cu ușurință încălzirea Plexiglasului prin sol, vâscoză, colaps și alte fenomene. Și unele zone de tăiere cu cerințe ridicate, cum ar fi placa de ghidare a luminii, tăierea plăcii de fundal, lamele de ferăstrău obișnuite Plexiglas nu pot îndeplini cerințele de aspect de tăiere, chiar și posibilitatea de a utiliza, să nu mai vorbim de cât timp utilizează lamele de ferăstrău; Prin urmare, producătorii de acrilici nu trebuie să aleagă numai o lamă de ferăstrău acrilică bună, ci și să mențină și să măsoare regulat lama de ferăstrău pentru a menține o utilizare pe termen lung și stabilă. În plus, cu o lamă de ferăstrău bună, trebuie să existe echipamente fiabile și performante. Doar atunci când sunt îndeplinite aceste condiții se poate face lucrarea de tăiere a sticlei organice.