Dacă știți mai multe despre acrilic

- Jul 26, 2019-

Pentru companiile de producție publicitară, Acryl nu este un străin. Astăzi, Xiaobian vrea să discute cu toată lumea despre cum să distingă autenticitatea acrilicului. De fapt, acrilul este de asemenea bun sau rău. Toată lumea poate fi atentă să folosească plastic. Nu stiu!
De data aceasta folosim „315 falsul” pentru a înțelege adevăratul și falsul acrilic ~~

Pentru a distinge binele și răul acrilului, trebuie să apreciem următoarele patru aspecte: 1. Verificați grosimea. 2. Este inflamabil? 3, transmisie de lumină. 4, puritatea culorii.
Și ascultați mica serie de detalii ~

1, vizualizați grosimea
Un punct cheie al verificării foilor acrilice este grosimea. În general, grosimea este grosimea secțiunii transversale. Cumpărarea este sigură că cere, acesta este factorul cheie. Deoarece întreaga calitate a marginii adevărate a plăcii acrilice și a mijlocului Nu există o diferență semnificativă în grosime.

2. Neinflamabile
Acrilicul real nu este potrivit pentru ardere. Când îl cumpărați, îl puteți testa cu proba producătorului. Dacă focul miroase a miros sau fum negru, acesta nu este acrilic pur.

3, transmisie de lumină
Aspectul adevăratei folii acrilice este foarte frumos, transmisia luminii este bună, nu există nicio potrivire, nu există galben și alte fenomene rele, iar performanța de refracție sub lumină este foarte bună.

4, mai multe culori, puritate ridicată
În calitate de lider al materialelor publicitare, Acrylic a dezvoltat o mulțime de culori, de înaltă puritate, suprafață luminoasă și curată, netedă, ușor de șters pete.

Mai sus este elementul de judecată al acrilicului adevărat și fals.