Introducerea blisterului acrilic și a principiului turnării

- Dec 04, 2019-

Numele complet de masina de blister din plastic acrilic se numeste: masina de formare a blisterei cu vid acrilic complet automat (cunoscuta si sub denumirea de masina de termoformare acrilica, masina de blister acrilic de mare viteza). Principiul său de lucru este să folosească aspirația în vid pentru a plasticiza termoplastic PVC, PE, PP, PET, APET, PETG, PS, HIPS și alte serpentine termoplastice sunt aspirate în diverse forme de produse de ambalare avansate. Structura lui de ansamblu este compusă din alimentare, desen, cuptor electric de încălzire, poartă inferioară, dimensiune reglabilă multifuncțională, placă sub formă de matriță inferioară, matriță superioară, poartă superioară, poartă cuțit, tăiere, punere de film și echipat cu un dispozitiv de vid. Dispozitivul pneumatic este folosit ca sursă principală de alimentare, iar extragerea și alimentarea sa adoptă extragerea electrică, cu frecvență variabilă, releul de timp, releul intermediar, comutatorul de deplasare și alte aparate electrice pentru a forma un sistem de control complet automat.


Produsele obișnuite de blister acrilic pe piață sunt: ​​ambalaje cu blister pentru necesitățile zilnice, ambalaje cu blister pentru hardware mic, ambalaje cu blister pentru produse auto, ambalaje cu blister pentru electronice, ambalaje cu blister pentru produse alimentare, ambalaje cu blister pentru produse cosmetice și ambalaje cu blister pentru periferice pentru computer, blister ambalaje pentru jucării, ambalaje cu blister pentru articole sportive, ambalaje cu blister pentru papetărie etc.


Blisterul acrilic are multe avantaje: de exemplu, cerințele sistemului de control sunt de a asigura funcționarea ușoară, precizia ridicată a acțiunii mecanice și controlul temperaturii, timp de producție scurt și de a economisi consumul de energie al mașinii pe cât posibil sub același condițiile de producție.


Mașina de aspirație din plastic acrilic este utilizată pe scară largă. Din produsele sale putem vedea că în industria ambalajelor din plastic (ambalaje blister, electronice, jucării, cadouri pentru meșteșuguri, feronerie, papetărie, decorațiuni); industria ambalajelor alimentare (cutii pentru fast-food, tăvi cu fructe, cutii pentru biscuiți); Industria farmaceutică (ambalaje cu blister pentru dispozitive medicale, ambalaje pentru produse medicale) și alte industrii sunt utilizate foarte mult.