Introducerea plexiglassului de pvc

- Dec 17, 2019-

Produsele din plexiglas sunt articole de artizanat sau bunuri de larg consum fabricate din materiale din plexiglas în funcție de caracteristicile lor bune. Deoarece plexiglasul are avantajele transparenței ridicate, prețului scăzut și prelucrării ușoare, produsele din plexiglas sunt utilizate pe scară largă, iar produsele din plexiglas pot fi văzute peste tot în viața noastră.
Conceptul de produse din plexiglas
Modelare artizanală (afișaj polivalent)
Plexiglasul se mai numește acrilic sau acrilic, cu abrevierea engleză PMMA. Are avantajele transparenței ridicate, prețului scăzut și prelucrării ușoare. Este un material de înlocuire utilizat în mod obișnuit din sticlă. Denumirea sa chimică este polimetil metacrilat. Plexiglasul are o bună transparență și o rezistență deosebită la îmbătrânire; gravitatea sa specifică este mai mică de jumătate din cea a sticlei obișnuite, dar rezistența sa la ciobire este de câteva ori mai mare; are o izolație bună și rezistență mecanică; este rezistent la acizi, alcaline și săruri Rezistență la coroziune puternică; ușor de procesat; Prelucrarea manuală și mecanică, precum lipirea, tăierea, tăierea, găurirea, gravarea, șlefuirea, serigrafia, sablarea etc. pot fi îndoite și ștanțate în diverse materiale organice după încălzirea produsului din sticlă.
Utilizarea produselor din plexiglas
Plexiglasul are avantajele greutatii usoare, pretului redus si modelarea usoara. Metodele sale de formare includ turnarea, modelarea prin injecție, prelucrarea și modelarea procesului termic (placă rotativă cu trei foi)
Turnarea etc. În special, modelarea prin injecție poate fi produsă în masă, procesul este simplu, iar costul este redus. Prin urmare, aplicarea sa devine din ce în ce mai extinsă. În prezent, este utilizat pe scară largă în piese de instrument, lumini auto, lentile optice, conducte transparente, etc. Acrilul este cel mai bun material nou care poate face obiecte sanitare după ceramică. Comparativ cu materialele ceramice tradiționale, pe lângă strălucirea sa inegalabilă, acrilicul are și următoarele avantaje: duritate bună, nu ușor de rupt; reparabilitate puternică, atât timp cât folosești spumă moale înmuiată în pastă de dinți pentru curățarea articolelor; textură moale, iarnă Nu există senzație de gheață; culoarea este strălucitoare, ceea ce poate satisface urmărirea individuală a gusturilor diferite. Folosirea acrilicului pentru a face bazine, căzi și toalete este nu numai rafinată în stil, durabilă, ci și ecologică. Radiația sa este aproape aceeași cu cea a oaselor proprii ale corpului uman' Articolele sanitare acrilice au apărut pentru prima dată în Statele Unite, iar în prezent reprezintă peste 70% din întreaga piață internațională. Datorită dificultății și costurilor ridicate ale producției acrilice, există pe piață numeroase înlocuitori cu costuri reduse și costuri reduse. Acești înlocuitori sunt, de asemenea, numiți GG, acrilic GG, care sunt de fapt plăci organice obișnuite sau plăci compozite (cunoscute și sub numele de panouri sandwich). Plăcile organice obișnuite sunt turnate cu materiale obișnuite de cracare și plexiglas. Duritatea suprafeței este scăzută și este ușor de estompat. Efectul de lustruire este slab după măcinare cu nisip fin. Placa compozită are doar un strat subțire de acril pe suprafață și plastic ABS la mijloc. Este ușor de delaminat datorită expansiunii termice și contracției în timpul utilizării. Acrilul adevărat și fals pot fi identificate din ușoarea diferență de culoare și efectul de lustruire a secțiunii transversale a plăcii. 1. Aplicații arhitecturale: vitrine, ferestre și uși izolatoare fonice, copertine de iluminat, cabine telefonice, etc. 2. Aplicații de publicitate: cutii luminoase, indicatoare, indicatoare, vitrine, etc. automobile, etc. 4. Aplicații medicale: incubatoare pentru bebeluși, diverse aparate medicale chirurgicale, bunuri civile: instalații de baie, meșteșuguri, produse cosmetice, suporturi, acvarii, etc. 5. Aplicații industriale: plăci de suprafață și huse, etc. : lămpi fluorescente, candelabre, copertine pentru lămpi stradale, etc. 7. Aplicații casnice: tăvi de fructe, cutii de țesuturi, tablouri de artă acrilică și alte produse zilnice de uz casnic
Caracteristicile și avantajele produselor din plexiglas

Acrilicul are o transparență ridicată, o rată de transmitere a luminii de 92% și are reputația de GG; cristal de plastic" ;. Și are o rezistență excelentă la intemperii, în special pentru aplicații exterioare, clasându-se pe primul loc printre alte materiale plastice și are o duritate bună a suprafeței și luciu, plasticitatea procesării, poate fi făcută într-o varietate de forme și produse necesare. În plus, există diferite tipuri de plăci cu culori bogate (inclusiv plăci translucide de culoare). O altă caracteristică este că plăcile groase pot păstra în continuare transparență ridicată.