Se pare că acest lucru este cel mai bun și cel mai standard.

- Oct 31, 2019-

Foaie acrilică are o bună transmitere a luminii, este o foaie acrilică incoloră și transparentă, și are o transmisie de lumină de peste 92%. Are o rezistență excelentă la intemperii și este foarte adaptabil la mediul natural, chiar dacă este expus la lumina soarelui pentru o lungă perioadă de timp. De asemenea, nu schimbă performanța, are o bună performanță anti-îmbătrânire; performanță bună de prelucrare, adecvată atât pentru prelucrare mecanică, cât și pentru termoformare; foaie acrilică poate fi vopsit, iar suprafața poate fi vopsită, ecran de mătase sau acoperit cu vid. Este non-toxic și inofensiv, chiar dacă este în contact cu oamenii pentru o lungă perioadă de timp. Gazul generat în timpul arderii nu produce gaze toxice. Rezistență excelentă la intemperii, rezistență la acid și alcaline. Este folosit în special în aer liber, în coroana de alte materiale plastice, și are duritate a suprafeței bune și luciu. Ea are plasticitate de prelucrare mare și este foarte cald în fabrică. Acesta poate fi transformat în diferite forme și produse. O altă varietate de plăci este bogată în culoare, iar o altă caracteristică este că plăcile încă menține o transparență ridicată.

Indicatori tehnici:

Densitate: 19kg/dm3; Transmiterea luminii: 92%; Rezistența la impact ≥16kg/cm3; Rezistența la tracțiune ≥61Kg/m3; Temperatura de deformare termică ≥78°C; Temperatura de înmuiere termică ≥105°C; Caietul de sarcini: 1.22 × 2.44, 1.22 × 1.83m, 1.25 × 2.5m, 2 × 3m, 2.05 × 3.05m ......; grosime: 2mm-50mm.

1. Rezistenta de neegalat vreme în aer liber, panoul este acoperit cu absorbant UV de înaltă concentrație, iar baza metalică este pulverizată cu vopsea auto importată, care poate dura mult timp, nu se estompează, și are o durată de viață de 5-8 ani.

2. Placa transparentă este limpede ca cristalul și transparentă, de 200 de ori mai mare decât cea a produsului din sticlă și nu există aproape nici un pericol de rupere.

3. Suprafața este mare în luciu, netedă și plană, iar transmiterea luminii este la fel de mare ca 93%. Transmisia luminii este excelentă, lumina este moale și orbitoare.

4. Are o varietate de culori, ar fi transparente, translucide, alb lăptos și diverse efecte de suprafață. Acesta adoptă un nou tip de material poliester, care este format prin îndoire la cald sau margini plate. Baza metalică are o sursă de lumină încorporată, care are un impact vizual foarte mare.

5. Performanțe excelente de procesare; termoformare Este ușor de procesat și de cost rezonabil atunci când face semne și semne cu efecte vizuale remarcabile. Măiestria este rafinată, fontul complet este finisat în oglindă, baza nu este încrețită, nu cusături, toate nituire nu este expus.

6. Verde și ecologic, deșeurile pot fi complet reciclate, iar reciclarea este simplă și ușoară. Performanța transmisiei luminii este bună, produsul sursă de lumină este redusă corespunzător, energia electrică este economisită, iar costul de utilizare este redus.

7. Duritate excelentă a suprafeței și rezistență la zgârieturi, produsul are o protecție bună pentru sursa de lumină încorporată și prelungește durata de viață a sursei de lumină.

8. Rezistenta chimica buna, mai bine decât cele mai multe alte materiale plastice.

9. Ușor de curățat, întreținut, asigura aspectul panourilor, cutii de lumină, ar fi design nou, rezonabil, ploaie și umiditate, structură deschisă, ușor de reparat.

10. Rezistență bună la flacără, fără combustie spontană și auto-stingere.