Mașini mari utilizate în producția de produse acrilice

- May 15, 2019-

1. Mașina de gravat este numită și mașina de debitat. Mașinile de gravat de tăiere de astăzi sunt practic bazate pe laser, iar materialele folosite pentru ablația cu laser nu au numai erori mici de precizie dimensională, ci și viteze mari și pierderi reduse. Prin urmare, există o mașină care poate tăia dimensiunea și forma producției de care avem nevoie rapid și precis, care este o condiție prealabilă pentru controlul calității producției. Mașina de gravat de tăiere generală poate funcționa într-un interval de unu sau doi metri și poate fi produsă după cum este necesar.

2, urmată de mașina de îndoire la cald. Foi acrilice au avantajul de a fi ușor de procesat. Atunci când temperatura materialului acrilic este constantă, îl puteți îndoi la forma și stilul de care aveți nevoie. Produsele mai mici, care sunt puțin mai mici, pot fi îndoite cu un pistol de căldură. Același lucru se poate realiza.

3. Masina de lustruit. Producția unora dintre produsele mai puțin exigente poate fi omisă, dar majoritatea sunt necesare. Deoarece există o mulțime de bruște în procesul de producție a produselor acrilice, acest lucru va afecta aspectul și gradul produsului finit. În acest moment, vom folosi o mașină de lustruit pentru a luminia produsul, astfel încât marginile produsului să fie netede și strălucitoare. Astfel de produse acrilice vor arăta mai frumoase și clasificate.