Aflați mai multe despre acrilic

- Mar 14, 2019-

Acvariile acrilice sunt de 17 ori mai puternice, mai moi și mai flexibile decât cele din sticlă. Acrilicul este ușor de turnat și format în aproape orice formă care poate fi descrisă - și unele care nu pot. Acrilice are, de asemenea, mai puțin o tendință de a distorsiona lucrurile care se află în spatele unei curbe. Datorită acestor doi factori, acvariile acrilice sunt disponibile într-un număr foarte mare de forme - nu doar dreptunghiulare.

 

În plus, ele sunt mai rezistente la impact, cântăresc cu 50% mai puțin și nu sunt predispuse la cip sau crack.

 

Acvariile acrilice oferă izolație mai bună decât acvariile din sticlă, reducând fluxul de temperatură și îmbunătățind calitatea vieții pentru peștii dumneavoastră.

 

Acrilicul este foarte zgâriat. Adesea, în ciuda eforturilor cele mai bune ale producătorilor și expeditorilor, materialele de ambalare utilizate pentru ambalarea rezervoarelor acrilice vor zgâria rezervorul !. Rezervorul poate fi zgâriat de o persoană care o perie cu îmbrăcăminte, bijuterii, pungă, spate sau sac atunci când umblă în mod obișnuit în magazin, iar rezervorul poate fi foarte ușor zgâriat atunci când oamenii se mișcă, îl încarcă sau îl descarcă . Locuitorii unui acvariu acrilic pot zgâria chiar și cisternele, dacă au gheare ascuțite, dinți sau cochilii ... Deoarece acrilicul este atât de ușor de zgâriat, este foarte important să folosiți numai scrumieri de alge sigure în timpul curățării acrilului rezervor și că vă asigurați că nu luați în mod accidental nici o bucată de pietriș de acvariu în tamponul de frecat atunci când îl utilizați.

Desigur, acrilicul este, de asemenea, mai ușor de reparat atunci când este zgâriat. Seturile de lustruire acrilă sunt disponibile în multe locuri, iar acestea pot fi folosite pentru a elimina zgârieturile din exteriorul rezervorului. Aceste lustruire nu ar trebui să fie folosite în interiorul acvariului, deoarece pot lăsa un reziduu toxic care ar putea face rezervorul nelocuit.

 

Rezervoarele acrilice sunt mai ușoare decât rezervoarele de sticlă. Acest lucru înseamnă că, dacă trebuie să mutați un rezervor acrilic dintr-un anumit motiv, va fi mult mai ușor să faceți acest lucru odată ce apa este în afara ei decât va fi pentru omologul său de sticlă. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că un rezervor acrilic va avea mai puțină presiune asupra structurii care îl susține decât un rezervor de sticlă. Cu toate acestea, nu uitați că majoritatea greutății unui rezervor complet este apa și decorațiile, nu și rezervorul în sine, astfel încât să nu economisiți prea multă greutate utilizând un rezervor acrilic, mai degrabă decât unul din sticlă.

 

 

@ font-face {font-family: 宋体; } @ font-face {font-family: "Cambria Math"; } @ font-face {font-family: Calibri; } @ font-face {font-family: "@ 宋体"; } p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {margine: 0cm 0cm 0.0001pt; text-align: justify; font-size: 10.5pt; font-family: "Calibri", sans-serif; } .MsoChpDefault {font-family: "Calibri", sans-serif; } div.WordSection1 {}