Întreținerea produselor acrilice

- Nov 06, 2019-

În primul rând, cârpa trebuie să fie curată
Când curățați și întrețineți suportul afișajului, asigurați-vă că vă asigurați că cârpa este curată. După curățarea sau ștergerea prafului, asigurați-vă că o întoarceți sau o înlocuiți cu o cârpă curată. Don' să nu fiți leneși și să folosiți în mod repetat partea murdară, ceea ce va determina doar ca murdăria să se frece în mod repetat pe suprafața mobilierului comercial, dar va deteriora suprafața strălucitoare a ecranului.
În al doilea rând, trebuie să alegem agentul de îngrijire adecvat
1) Pentru a menține luminozitatea inițială a standului de afișare, în prezent există două tipuri de produse de îngrijire a standurilor de afișare, cum ar fi ceara de spray pentru îngrijirea standurilor și agentul de curățare și întreținere. Primul este utilizat în principal pentru cadrele de afișare din diverse lemn, poliester, vopsea, foi de cauciuc ignifug etc., și are două parfumuri proaspete diferite de iasomie și lămâie. Acesta din urmă este potrivit pentru toate tipurile de vitrine din lemn masiv, cum ar fi lemn, sticlă, lemn sintetic sau placă melaminată, în special pentru standuri cu materiale mixte. Prin urmare, dacă puteți utiliza produse de îngrijire a pielii, care au atât efecte de curățare, cât și de îngrijire, puteți economisi mult timp prețios.
2) Înainte de a utiliza ceara, agentul de curățare și întreținere, este mai bine să-l agitați mai întâi, apoi țineți spray-ul direct la un unghi de 45 de grade, astfel încât lichidul din rezervor să poată fi eliberat complet fără a pierde presiunea. Apoi pulverizați ușor o cârpă uscată la o distanță de aproximativ 15 cm, astfel încât să puteți șterge mobilierul comercial, acesta va avea un efect bun de curățare și întreținere.Cunoștințe de întreținere a produselor acrilice:
În primul rând, temperatura acrilică va fi deformată atunci când este încălzită la aproximativ 70 de grade. Când este încălzit la mai mult de 100 de grade, acesta se va înmuia, deci trebuie evitat pentru mai mult de 100 de grade.
În al doilea rând, lustruirea acrilică, dacă este o zgârietură mică, puteți folosi o hârtie igienică sau o cârpă pentru a șterge o mică pastă de dinți, dacă este o zgârietură mare, eu personal folosesc șmirghel pentru a macina acrilic, dacă folosiți șmirghel pentru a macina, produsul va fi decopertat Suprafața este zgâriată și va fi și mai gravă.
În al treilea rând, acrilul trebuie spălat cu o cârpă moale. Nu folosiți niciodată niciun agent de curățare care conține obiecte granulare. Nu folosiți o varietate de băi chimice pentru a freca.
În al patrulea rând, acrilul se rupe cu ușurință și trebuie acordată atenție protecției suprafeței la manipulare.
În al cincilea rând, coeficientul de dilatare termică a acrilicului este mare, iar schimbarea temperaturii trebuie luată în considerare la plecare sau la fixare pentru a lăsa loc pentru expansiune și contracție.
În al șaselea rând, în cazul în care produsul acrilic nu este deteriorat, folosiți adeziv IPS de lipire / liant clorură de metilen sau agent de uscare rapidă.
A șaptea, dacă doriți ca produsele acrilice să fie strălucitoare și frumoase, puteți folosi ceară de lustruit lichid și ștergeți-o cu o cârpă moale.