Procesul de fabricație a produselor din plexiglas

- Nov 30, 2019-

Care sunt procesele de produse acrilice? În producția și prelucrarea produselor acrilice, vom alege diferite procese în funcție de diferite produse. Formele, dimensiunile și alte condiții ale produselor acrilice formate prin procese diferite nu sunt aceleași. Am rezumat 8 fluxuri de proces de produse acrilice aici.
Sculptură: După ce materialul este deschis, foaia acrilică este gravată în prealabil în funcție de cerințele de formă ale produsului acrilic, și sculptate în diferite forme.
Tundere: După tăiere sau gravură, marginile foii acrilice sunt relativ aspre, astfel încât aveți nevoie pentru a utiliza o mașină de tundere pentru tunderea acrilic.
Punching: Acest proces se bazează pe nevoile de produse acrilice. Unele produse acrilice au găuri mici rotunde. Acest pas necesită un proces de perforare.
Lustruire: Marginile sunt dure după tăiere, sculptură, și punching. Este ușor să te scarpini pe mâini. Prin urmare, procesul de lustruire este adoptat. Lustruire este, de asemenea, împărțitîn lustruire roată de măcinare, lustruire roată pânză și lustruire foc. Diferite metode de lustruire trebuie să fie selectate în funcție de produs . Pentru metode specifice, a se vedea procesul de lustruire a produselor acrilice.
Ruperea hârtiei: Procesul de rupere a hârtiei este o etapă de prelucrare înainte de ecranul de mătase și procesul de îndoire a căldurii, deoarece placa acrilică va avea un strat de hârtie de protecție după ieșirea din fabrică. Înainte de ecranul de mătase și îndoirea căldurii, autocolantul lipit pe placa acrilică trebuie îndepărtat.
Ecran de mătase: Acest pas este, de obicei, clientul trebuie să arate logo-ul mărcii lor sau sloganul va alege ecran de mătase, ecran de mătase este împărțit în imprimare ecran monocrom și patru culori (CNYK) ecran de imprimare 2 metode de imprimare ecran. Puteți afla mai multe despre procesul de imprimare ecran de produse acrilice.
îndoire fierbinte: acrilic poate fi transformat în diferite forme prin îndoire fierbinte. În îndoire la cald, este, de asemenea, împărțit în îndoire la cald locale și îndoire la cald în general. Pentru detalii, vă rugăm să consultați procesul de îndoire fierbinte a produselor acrilice.

Aderență și ambalare: Aceste două etape sunt ultimii doi pași în procesul de produse acrilice, care completează asamblarea întregului produs acrilic și ambalarea înainte de a părăsi fabrica.