Miller utilizează în mod obișnuit funcții hardware din tablă acrilică

- Jun 04, 2019-

Compania noastra este Jiaxing Mila Acrylic Technology Co, Ltd., o companie specializata in prelucrarea produselor acrilice. Produce în principal acvarii și are o fabrică independentă de procesare. Deci, astăzi, să vorbim despre duritatea, grosimea și transparența plăcii de turnare pe care o folosește compania noastră.

1, duritate

Duritatea este unul dintre parametrii care reflectă cel mai bine procesul de producție și tehnologia plăcilor acrilice și este, de asemenea, o parte importantă a controlului calității. Duritatea poate reflecta puritatea materiei prime PMMA, rezistența la intemperii a plăcii și rezistența la temperaturi ridicate. De asemenea, duritatea poate afecta direct dacă foaia se va micșora și se va îndoi și dacă suprafața va fi crăpată în timpul procesării. În același timp, duritatea este, de asemenea, unul dintre indicatorii grei pentru evaluarea calității foilor acrilice.

2, grosime (toleranță acrilică)

Faturile acrilice au toleranțe acrilice, astfel încât controlul toleranței acrilice este o manifestare importantă a managementului calității și a tehnologiei de producție. Producția acrilică are un standard internațional, cerințele de toleranță ale plăcii de turnare: toleranță = ± (0,4 + 0,1 x grosime)

3, transparență / alb

Ajustarea potrivită a materiei prime, procesarea avansată a formularelor și procesele de producție moderne asigură o transparență excelentă a plăcii. Mai ales după lustruirea cu flacără, va fi mai clar cristal.