Performanţă de rezervoare de peşte acrilic acvariu inginer

- Oct 18, 2018-

1. acrilice peşte rezervorului este fabricat din material acrilic importate din Germania. Ea are mare transparenţă clare, 1,3 ori transparenţa generale de sticlă, şi funcţia de anti-UV (ultraviolete). Nu afectează definiţia după expunerea la lumina solară lungă perioadă de timp, în timp ce obişnuiţi acrilic este galben. Modificări de culoare.

2. acril are impact mare rezistenţă şi tenacitate excelentă. Sub presiune sau impact, nu va cauza spargerea şi a prejudiciului, evitând potenţialul pericol al produse de sticlă obișnuită, în condiţii de siguranţă şi de încredere, astfel încât îl puteţi folosi cu încredere.

3. capacitatea anti-seismică este extrem de puternic, şi există puţine cazuri de deteriorare în timpul transportului pe distanţe lungi şi manipulare.

4, acril mici în formă de rezervor de peşte este roman şi unic, folosind stiinta materialelor acrilice pentru a forma forma stranie şi frumoasă, plus bun luciu şi textura şi transparenţei, dedicat pentru a se bucura vizuale obişnuite ale produselor obişnuite din sticlă.

5, acrilice meteo rezistenţa este bun, va nu produc pulverizata apa gaz datorită modificărilor în temperatura de afara. Este uşor de curăţat, şi orice scară cauzate de calitatea apei pot fi luminat cu o cârpă de bumbac moale.

6, acrilice peşte tank este usor, usor de transportat, plasarea mobil poate fi arbitrară.