Precauții pentru întreținerea produselor acrilice

- Oct 26, 2019-

1. Temperatura produselor acrilice nu trebuie să depășească 90 de grade atunci când este utilizată continuu, deoarece deformarea termică a foilor obișnuite de acril este stabilă la aproximativ 100 de grade, deci evitați deformarea la temperaturi ridicate a acrilicului.

2. Trebuie să aveți grijă pentru a evita zgârierea suprafeței în timpul utilizării sau prelucrării acrilice. Duritatea suprafeței produselor acrilice este echivalentă cu aluminiul, care este predispus la zgârieturi. Dacă este zgâriat, suprafața originală strălucitoare poate fi restaurată prin lustruire.

3. Produsele acrilice ușor zgâriate sau cauzate de adsorbția electrostatică pot fi șterse cu o cârpă moale, cu 1% apă săpună.

4. Deoarece tabla acrilică are un anumit coeficient de expansiune, factorii de expansiune termică și de contracție ai foii acrilice trebuie să fie luați în considerare în timpul instalării. Spațiul trebuie să fie lăsat în ansamblu. Acesta este detaliul care trebuie remarcat în timpul asamblării produselor acrilice.