Știința uscată a apei din acvariu

- May 05, 2019-

Prietenii care au experiență în domeniul pisciculturii ornamentale știu că acvariul ar trebui să fie udat frecvent pentru a asigura calitatea apei. Cu toate acestea, este dificil pentru goldfish să se adapteze la creșterea bruscă și căderea temperaturii apei. Datorită modificărilor bruște ale temperaturii apei, aceasta amenință viața de aur, deci este necesar să ridice pești ornamentali în orice moment. Există suficientă apă pentru a fi folosită pentru udarea sau schimbarea apei. Cum usi aceste ape? Cum să usuce cele mai științifice? Să ne uităm la asta cu mine.

După selectarea sursei de apă pentru peștii ornamentali, puneți mai întâi apa într-un castron sau în bazinul de pești ornamentali timp de 1 până la 2 zile (de preferință într-un mediu în aer liber). În sezonul mai puțin umed, cum ar fi iarnă, poate fi în aer. Uscat pentru o perioada de timp, dar numai uscat si nu uscat, trebuie sa creasca timpul de 0,5 ~ 1 ori. Poate fi folosit atunci când temperatura apei noi se ridică la temperatura de Chenshui sau peștele ornamental.

În timpul procesului de uscare a apei, diferite impurități în apă pot fi complet precipitate, iar gazul de clor este emis în întregime pentru a facilita viața peștelui. Ei bine, apa, apa de la robinet și alte apă brută, temperatura apei este prea scăzută, dacă contactul brusc cu corpul de pește provoacă adesea peștii de pește să se ridice și să se reverse (cunoscuți în mod uzual ca scări prajite), să piardă frumusețea originală și, de asemenea, să piardă scara pentru a proteja corpul, și chiar să moară. Timpul de uscare a apei poate fi controlat corespunzător în funcție de sezon și condițiile meteorologice. În general, apa este uscată pentru 1 ~ 1,5 zile în primăvară și vară, 2 ~ 3 zile în toamna târzie și 3 ~ 4 zile în timpul iernii.

Apa solului este unul dintre cele mai importante aspecte ale pescuitului ornamental. Îți dai apa de pește ornamentală? Modul în care producătorii de acvariu vă învață să vă amintiți să utilizați Austria.