Consumabile acrilice de hotel subdivizate

- Jun 11, 2019-

Acrilic a fost în industria alimentară, comercială, industrială, militară, materiale de construcții, agricultură, chimie, servicii și alte industrii, de la o minge de cristal la o clădire de produse acrilice. Acrilicul a devenit un produs indispensabil în viața noastră. Aici vom introduce în detaliu, clasificarea specifică a consumabilelor acrilice de hotel!

În primul rând, facilitățile de primire

Are condiții de recepție care se potrivesc scării și standardelor hotelului. Inclusiv recepția, biroul general (inclusiv recepția, biroul de informații, biroul de casierie), centrul de afaceri, biroul de depozitare a obiectelor de valoare, biroul de recepție al lobby-ului etc.

În al doilea rând, facilități de primire a camerelor

Facilitățile de cameră care se încadrează în dimensiunea și standardele hotelului Acrylic includ: camere single, camere standard, suite deluxe, apartamente prezidențiale și multe altele. Camerele de oaspeți ar trebui să fie echipate cu facilități de oaspeți care corespund clasamentului de stele al hotelului, cum ar fi: masă de toaletă (sau birou), dulap, pat (saltea moale), scaun, canapea, cabină de comandă pentru paturi și alte mobilier de sprijin; fiecare cameră este echipată Există o toaletă separată, toaleta este în general echipată cu un scaun de toaletă, o masă de spălat (cu o chiuvetă, o oglindă de vid), apă caldă și rece (inclusiv o cadă cu duș, perdea de duș) ; fiecare cameră are o garanție sau o ajustare Temperatura split aer condiționat sau aer condiționat central; fiecare cameră este echipată cu un telefon, plexiglasul poate fi apelat direct sau prin tabloul de bord pentru apeluri interne sau internaționale pe distanțe lungi; fiecare cameră este dotată cu echipament TV și audio; fiecare cameră este echipată cu Există o serie de articole de papetărie, cum ar fi foi cu antet, plicuri, cărți poștale, hărți ale orașului, truse de cusut, ghiduri de servicii hoteliere; fiecare cameră are, de asemenea, o anumită cantitate de produse de igienă, cum ar fi periuțele de dinți, pasta de dinți, săpunul, șamponul, hidratantul sau balsamul, capacul pentru duș, polisherul pentru încălțăminte (hârtie) etc.

În al treilea rând, facilitățile de exploatare a hotelului

(1) Facilități de asistență tehnică: transformatoare, instalații de distribuție, instalații de climatizare și de refrigerare, instalații de rezervă pentru producerea energiei electrice, instalații de aprovizionare și drenaj, instalații de alimentare cu apă caldă, spații de spălare și echipamente și facilități necesare.

(2) Facilități de securitate: cum ar fi facilitățile de comunicare intercom, instalațiile de difuzare a accidentelor, instalațiile de comandă a incendiilor, instalațiile de monitorizare a incendiilor, diverse echipamente de stingere a incendiilor etc.

(3) Facilități de sprijin intern pentru operațiuni: cum ar fi cantinele de personal, cabinele de angajați, cluburile angajaților, vestiarele angajaților, canalele angajaților etc. Produsele utilizate de hotel includ: seturi complete de catering și echipament de cameră, lenjerie și consumabile, tacamuri ceramice, echipamente de bucatarie si inginerie, mobilier pentru hoteluri si banchete si scaune, etc ...

În al patrulea rând, facilități de servicii de divertisment

Are o sală de dans potrivită pentru dimensiunea hotelului, precum și toate echipamentele și dotările necesare, precum și echipamentul și facilitățile sale de servicii anexate; terenuri de bowling și echipament și facilități; biliard și echipamente și facilități de biliard în interior; camera de jocuri electronice și diversele sale echipamente și facilități de distracție; piscine și diverse facilități auxiliare și auxiliare; sala de fitness și diverse echipamente și echipamente de fitness; saună, sală de masaj și diverse facilități de asistență.

V. Facilități de primire a mesei

Are un restaurant chinezesc, un restaurant occidental și facilitățile necesare pentru alimentarea cu alimente, inclusiv tacâmuri, ustensile de gătit, mobilier, ustensile de bucătărie și diverse ustensile pentru alimente.