Coeficientul de expansiune al produselor din plexiglas necesită detalii pentru a acorda atenție

- Dec 24, 2019-

Introducerea înrudite a plexiglasului:
Plexiglas este fabricat din acid polimetacrilic. Acidul polimetacrilic conține grupuri de metil pandantiv polar și are higroscopicitate puternică. Rata de absorbție a apei este, în general, păstrată uscată în foaie acrilică. Condițiile de uscare sunt de 78 °C- Uscat la 80 ° C timp de 5-6h. Gama de adaptare a acidului polimetacrilic pentru temperatura ambiantă nu este fluiditate obișnuită, ci fluiditate non-newtoniană, astfel încât, în condiții de temperatură ridicată, solubilitatea sticlei organice va scădea, care este temperatura Performanță foarte sensibilă.
Temperatura plexiglas în procesul de curgere este, în general, în jur de 150 ° C, dar atunci când plexiglas începe să se descompună, temperatura este mai mare de 270 ° C, astfel încât este încă flexibil în schimbările de temperatură și nu vor fi afectate de temperatură. Influențată de producție, rezistența la temperaturi ridicate este o caracteristică a sticlei organice.
Plexiglas are, de asemenea, o performanță foarte bună de tăiere. Acesta poate fi prelucrat prin tăiere cu laser cu o cantitate bună de dimensiuni. Simplu și de înaltă calitate. Această caracteristică nu este disponibilă în sticlă. Prin urmare, plexiglas poate rezista la temperaturi ridicate și temperaturi scăzute. Consumatori Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la temperatura în timpul procesului de producție.
Plexiglas este un polimer invizibil, iar gama sa de contracție este în scădere. În general, este 0.45% -0.9, astfel încât oferă condiții bune pentru precizia de turnare a producției de sticlă ecologică. În general, de turnare este foarte precisă.
Plexiglas are o transparență ridicată, 92% transmitere a luminii, și are reputația de "cristal de plastic". Și are o rezistență excelentă la intemperii, în special pentru aplicații în aer liber, clasament pe primul loc printre alte materiale plastice, și are duritate a suprafeței bune și luciu, plasticitate de prelucrare, pot fi făcute într-o varietate de forme și produse necesare. În plus, există diferite tipuri de plăci cu culori bogate (inclusiv plăci de culoare translucide). O altă caracteristică este că plăcile groase pot menține încă o transparență ridicată.
Patru puncte de cunoaștere comună pentru produsele din plexiglas
1. Stabilitatea deformării termice a plăcilor obișnuite din plexiglas este de aproximativ 100 de grade, astfel încât să acorde o atenție la această valoare de temperatură atunci când se utilizează produse din plexiglas. De exemplu, temperatura nu trebuie să fie mai mare de 90 de grade în timpul utilizării continue.
2.duritatea suprafeței produsului din plexiglas este echivalentă cu aluminiul, astfel încât trebuie avut grijă să se evite zgârierea suprafeței atunci când se utilizează sau prelucrarea plexiglasului. Dacă este zgâriată, suprafața strălucitoare originală poate fi restaurată prin lustruire.
3. Produsele din plexiglas care sunt ușor zgâriate sau care sunt cauzate de adsorbția prafului cauzat de electricitatea statică sunt neclare sau necurate. Puteți utiliza 1% apă cu săpun cu o cârpă moale pentru a le șterge curat.
4. Acesta este un detaliu care trebuie să fie acordată atenție în timpul procesului de asamblare a produselor din plexiglas. Deoarece plăcile de plexiglas au un anumit coeficient de expansiune, factorii de expansiune termică și contracție ai plăcilor de plexiglas trebuie luați în considerare în timpul instalării. Asigurați-vă că lăsați un spațiu telescopic liber.