Principala diferență între rezervorul ecologic și rezervorul de pește tradițional

- May 06, 2019-

Principala diferență între eco-butelii și rezervoarele tradiționale de pește este că nu există numai pești ornamentali, ci și plante acvatice, pietre, plăci și nămol de iarbă acvatică.

Nu am descris nimic despre rezervoarele tradiționale de pește, în special despre structura din eco-cilindru. Partea inferioară a rezervorului ecologic este nămolul de iarbă de apă, principala funcție fiind furnizarea de nutrienți pentru iarba de apă, care este convenabilă pentru plantarea apei. Unele rezervoare ecologice nu folosesc noroi de iarbă, care necesită adăugarea artificială a unor îngrășăminte cu iarbă de apă pentru a asigura o creștere normală a plantelor de apă. Iarba de apă este cea mai importantă parte a compoziției rezervorului de pește. Calitatea ierbii de apă determină natura ornamentală a rezervorului ecologic.

Folosind direct nisip obișnuit pentru a pune partea de jos, nu trebuie să planteze noroi de iarbă, plantele de plantare a apei nu sunt cel mai bine necesare, specii ușor de creștere, cum ar fi Moss.

Desigur, puteți să instalați mai întâi noroiul de iarbă, astfel încât să puteți pune pe el un strat de nisip de machiaj, adică puteți obține efectul dorit și, de asemenea, puteți rezolva problema creșterii și alimentației ierbii de apă. Ecocilindrul este utilizat în principal pentru reproducerea peștilor tropicali, în special peștii tropicali mici, care pot menține mai bine peisajul rezervorului ecologic.

Rezervoarele ecologice complexe nu sunt atât de ușor de gestionat. Pentru a construi rezervoare ecologice complexe, trebuie să înțelegeți nu numai cultivarea plantelor acvatice, ci și menținerea și experiența zilnică.

Dacă vă place eco-cilindrul, puteți începe cu lucruri simple, cum ar fi plantarea unei coroane de fier, Moss și alte plante simple de apă, și apoi stăpânirea cerințelor mai mari ale rezervorului de apă după ce ați stăpânit anumite abilități.