Utilizarea acrylicului din plexiglas

- Jun 24, 2019-

PMMA are avantajele greutății reduse, a costurilor reduse și a turnării ușoare. Metodele sale de turnare includ turnarea, turnarea prin injecție, prelucrarea mecanică și termoformarea. În special, turnarea prin injecție poate fi produsă în masă, cu un proces simplu și un cost redus. Prin urmare, aplicarea sa a devenit din ce în ce mai răspândită și este larg utilizată în piese de instrumente, lămpi pentru automobile, lentile optice, țevi transparente și altele asemenea.

Acrilicul este cel mai bun material nou care poate fi folosit pentru fabricarea obiectelor sanitare după ceramică. În comparație cu materialele ceramice tradiționale, acrilicul are următoarele avantaje în plus față de strălucirea de neegalat: duritate bună și nu este ușor de rupt; reparații puternice, utilizați doar o spumă moale pentru a îndepărta pasta de dinți pentru a șterge obiectele sanitare; textură moale, iarnă Nu există nici un sens de frig și muscatura; culoarea este luminos, ceea ce poate satisface căutarea individuală a diferitelor gusturi. Bazinele acrilice, căzile de baie și toaletele sunt realizate din acril, care sunt nu numai frumoase în stil, durabile, dar și ecologice. Nivelul lor de radiații este similar cu cel al corpului uman. Articolele sanitare acrilice au apărut pentru prima dată în Statele Unite și reprezintă în prezent mai mult de 70% din întreaga piață internațională.

Deoarece producția acrilică este dificilă și costisitoare, există mulți înlocuitori low-cost și low-cost pe piață. Acești înlocuitori sunt, de asemenea, cunoscuți ca "acrilici" și sunt, de fapt, plăci organice obișnuite sau plăci compozite (cunoscute și ca panouri sandwich). Plăcile organice obișnuite sunt turnate cu materiale de cracare și pigmenți obișnuite din plexiglas. Duritatea suprafeței este scăzută și ușor de estompată. După lustruirea cu nisip fin, efectul de lustruire este slab. Placa compozită are doar un strat subțire de acrilic pe suprafață, iar mijlocul este ABS plastic, care este ușor delaminat prin expansiune și contracție în timpul utilizării. Adevărul adevărat și fals, care poate fi identificat prin efectul aberant și lustruitor subtil al secțiunii foii

1. Aplicații pentru clădiri: ferestre, ferestre și uși izolate fonic, capac de iluminat, cabină telefonică etc.

2. Aplicații de publicitate: cutii luminoase, semne, semne, standuri de expoziții etc.

3. Aplicații de trafic: trenuri, mașini și alte uși și ferestre ale vehiculelor etc.

4. Aplicații medicale: incubator pentru copii, diverse echipamente medicale chirurgicale, consumabile civile: instalații de baie, obiecte de artizanat, produse cosmetice, paranteze, acvarii etc.

5. Aplicații industriale: plăci și capace de suprafață ale instrumentului etc.

6. Aplicații de iluminat: lămpi fluorescente, lustre, lămpi de stradă etc.

7. Aplicație la domiciliu: placă de fructe, cutie de țesuturi, pictura artistică acrilică și alte produse zilnice de uz casnic