Care sunt caracteristicile filmului protector acrilic?

- Nov 04, 2019-

Multe persoane acordă atenție materialului filmului de protecție atunci când aleg filmul protector. Printre numele de materiale care te fac să asculți capul cel mare, filmul protector acrilic este, fără îndoială, cel mai frecvent auzit, iar filmul de protecție acrilică este de asemenea peste tot. Deci, care este filmul protector acrilic? Care sunt caracteristicile filmului protector acrilic?


Acrilicul, cunoscut și sub numele de PMMA sau Acrilic, este derivat din acrilicul englez (plastic acrilic). Denumirea chimică este polimetil metacrilat. Este un important material polimeric din plastic dezvoltat anterior. Are o bună transparență, stabilitate chimică și rezistență la intemperii, vopsire ușoară, prelucrare ușoară și aspect frumos. Favoarea industriei materiale' este binecunoscută și în domeniul filmului protector. Maestrul acrilic a spus că, deoarece gelul acrilic are transparență asemănătoare cristalului, transmitența luminii este peste 92%, lumina este moale și vederea este limpede, iar acrilicul colorat cu vopsea are un efect bun de dezvoltare a culorii și are o transmisie a luminii comparabil cu cel al sticlei. Dar densitatea este doar jumătate din cea a sticlei. În plus, nu este la fel de fragilă cu sticla și, chiar dacă este spartă, nu formează fragmente ascuțite precum sticla, astfel încât lipiciul acrilic este un material ideal pentru filmul electronic de protecție.


În ceea ce privește prelucrarea, sunt afișate complet caracteristicile adezivului acrilic. Acrilicul are o rezistență excelentă la intemperii, duritate ridicată și luciu de suprafață și performanțe bune la temperaturi ridicate. Poate fi termoformat sau prelucrat. modul în care. Rezistența la uzură acrilică este apropiată de cea a aluminiului, are o stabilitate bună și este rezistentă la o varietate de substanțe chimice, de aceea este foarte benefic să se amestece cu alți compuși în timpul procesării.


Pentru utilizator, acrilul pare a fi inflamabil, dar nu se aprinde spontan și are o anumită siguranță. Cu toate acestea, adezivitatea lipiciului acrilic este foarte ridicată și există lipici rezidual după rupere și nu există lipici rezidual după ce siliconul este decuplat. Puneți folia de protecție pe suprafața obiectului de atașat și frecați-l ușor cu un deget pentru a lega rapid gelul de silice cu cel puțin sau mai puțin bule. Adezivul acrilic este lent și este generată bula. În general, rezistența la temperatură și stabilitatea uleiului acrilic sunt mai proaste decât cele ale gelului de silice, dar piesa antistatică este încă fabricată din acril. Siliconul va produce transfer de siliciu și va deteriora produsul. Pentru produsele electronice, acest anti-static este foarte necesar. Folia de protecție acrilică este utilizată în principal pentru ambalarea produselor cu un luciu ridicat și ca un întrerupător cu membrană, care este un film ieftin și ușor de utilizat.