Care sunt proprietățile mecanice ale foilor acrilice?

- Jul 29, 2019-

După cum știm cu toții, plăcile acrilice sunt utilizate în cea mai mare parte pentru semne de depozitare uriașe sau cutii de lumină, cum ar fi logo-ul din partea de sus a clădirilor înalte, care rezistă ușor la sarcinile mari de vânt. Este necesar să se ia în considerare fixarea șuruburilor anti-deformare la intervale regulate pe partea din spate a panoului panoului de lumină. Pentru a determina care acrilic este mai profesionist, apoi pe baza unor ani de experiență, unele plăci acrilice sunt recomandate să folosească grosimea ghidului de proiectare, următorul descrie performanța mecanică a foii acrilice?

1, absorbția apei

După o perioadă lungă de timp, foaia acrilică poate absorbi excesul de umiditate, ceea ce va modifica dimensiunea panoului luminos al cutiei. Mărimea absorbției apei și modificarea dimensională depinde de umiditatea relativă a atmosferei înconjurătoare și de conținutul inițial de umiditate al plăcii în sine. În mod normal, umiditatea relativă poate crește dimensiunea, de aceea este necesar să se lase o cotă de expansiune adecvată pentru a preveni denaturarea marcajului. Foile acrilice extrudate vor varia ușor în dimensiuni umede, datorită conținutului lor mai mic de umiditate inițială. În cazul încărcărilor puternice ale vântului, se poate aplica direct o mărime dată a semnului luminii fără a fi necesare calcule frecvente.

2, expansiune termică

Materialele termoplastice au un coeficient mai mare de expansiune termică liniară decât majoritatea celorlalte materiale, așa că, dacă marcajul este utilizat pentru un loc cu o schimbare mare de temperatură, lăsați suficient spațiu pentru expansiunea termică. Rețineți că, atunci când folia acrilică este folosită pentru semne de lumină exterioară, trebuie să se lase o cantitate suficientă de dilatare și de contracție în procesul de proiectare și fabricație. În Europa, semnalizarea casetei de lumină exterioară va fi afectată de temperatura scăzută din timpul iernii, ceea ce este suficient pentru a face față oricărei modificări a mărimii panoului luminos cauzate de schimbările de temperatură sau umiditate. Dacă un semn de cutie de lumină de dimensiuni mai mari este proiectat sau utilizat din motive economice și nu se poate utiliza grosimea recomandată a foii, foaia acrilică trebuie consolidată pentru a preveni distorsiuni sau ruperea excesivă la lovirea rafalei. Gradul de armare este dificil de descris cu exactitate, dar banda de susținere poate fi realizată din plăci acrilice transparente și lipită pe partea din spate a panoului de semn al casetei de lumină, în unghiul corect pentru a oferi rigiditate suplimentară.

În rezumat, proprietățile mecanice ale foilor acrilice sunt în principal în ceea ce privește absorbția apei și expansiunea termică. De asemenea, trebuie menționat că atunci când panoul acrilic al cutiei de lumină este fixat în cadrul de montare, trebuie să se lase o adâncime suficientă de înglobare, iar acrilicul de bună calitate poate rezista la marja de expansiune și contracție a panoului, altfel iarna pe vreme vântoasă , foaia acrilică poate fi aruncată de pe cadrul fix.