Ce este o foaie acrilică antistatică

- Aug 05, 2019-

Produsele acrilice sunt utilizate pe scară largă. Plăcile anti-statice acrilice sunt necesare în anumite industrii speciale sau unde sunt necesare cerințe speciale. De exemplu, un spațiu curat, fără praf sau un loc unde este necesară izolarea.

Deci, ce este o foaie acrilică antistatică?

Foaia acrilică antistatică este formată dintr-o tehnologie de acoperire pentru a forma o peliculă dură anti-statică subțire și foarte subțire pe suprafața foii acrilice. Aceasta se formează prin prelucrare, deci nu își va pierde efectul atunci când este utilizat. Chiar ștergerea cu un solvent chimic precum alcoolul nu are efect. Acest proces asigură nu numai transparența de înaltă definiție a materialului acrilic, dar obține și efectul de prevenire a electricității statice în același timp.

Desigur, acest film dur anti-static este eficient în timp, iar calitatea plăcii antistatice poate fi utilizată timp de 3 până la 5 ani, deci trebuie actualizată la un anumit moment.

Foaia acrilică antistatică are o transparență de până la 90% și mai mare și are proprietăți antistatice bune și rezistență la zgârieturi. Acrilicul antistatic poate preveni în mod eficient acumularea de praf după tratarea prin proces special, poate evita pagubele cauzate de electricitatea statică și poate îndeplini cerințele prelucrării cu precizie în diverse industrii.