Ce este plexiglasul?

- Aug 22, 2019-

Acrilicul se mai numește și plexiglas

1. transparență excelentă

Placa transparentă incoloră din plexiglas are o transmisie de lumină de peste 92%, iar produsele din plexiglas sunt transparente și clare dintr-o privire. Acrilicul are reputația de GG, cristal de plastic GG;

2. Rezistență la intemperii excelentă

Are o adaptabilitate puternică la mediul natural. Chiar dacă este expus la soare mult timp, nu își va schimba performanța. Are performanțe bune anti-îmbătrânire și poate fi utilizat în siguranță în aer liber.

3. Performanțe bune de procesare

Potrivit atât pentru prelucrare cât și pentru termoformare. Poate fi procesat într-o cutie acrilică transparentă, suport pentru afișaj acrilic, dulap acrilic, carte de masă acrilică și așa mai departe.

4. Performanță globală excelentă

Foile acrilice sunt disponibile într-o mare varietate de culori și au performanțe generale excelente, oferind designerilor o gamă largă de opțiuni. Foile acrilice pot fi vopsite și ecranate cu logo sau printuri UV.

5. Non-toxice

Acrilicul este un material sigur și ecologic. Poate fi reciclat și reutilizat. Chiar și contactul pe termen lung cu oamenii este inofensiv. Fabricile moderne sunt echipate cu măsuri de siguranță pentru a asigura siguranța fiecărui partener Yagli.

6, greutate ușoară, mult mai ușoară decât sticla obișnuită. Ușor de procesat, ușor de mutat și instalat.