Care este procesul de presare la cald fără sudură acrilic?

- Oct 25, 2019-

Aplicația largă a acrilic duce la extinderea continuă a pieței. Noua cerere a făcut ca procesul acrilic să se dezvolte rapid. Presiunea la cald a acrilului este tehnologia emergentă din China în ultimii ani. Cele două foi acrilice sunt presate perfect împreună de căldura și presiunea ridicată a cuptorului Yake. , numită tehnologie de presare la cald fără sudură acrilică. Acrilicul în sine îl face ușor de procesat, are o ductilitate fierbinte bună și este maleabil după încălzire. Diferite foi acrilice pot fi presate perfect prin intermediul cuptorului și folosind echipamente de înaltă tensiune de mare putere, apoi lustruite și lustruite pentru a produce produse acrilice transparente. Iubit de public.
O scurtă istorie a plexiglassului acrilic (acrilic) realizată prin procesul de presare la cald fără sudură. Încă din anii 1920, Rohmha New Company a inventat pentru prima dată metoda de polimerizare în foi acrilice cu MMA. Această placă a fost numită ulterior
GG; Oroglas / Plexiglas&;.

Caracteristici: adaptat la efecte acide și alcaline și climatice, nu va pierde strălucirea și îngălbenirea, deoarece este plasat în aer liber.
Durată de viață îndelungată: Durata de viață a produselor fabricate de tehnologia obișnuită este de 3 până la 5 ani.
O transmisie bună a luminii: În magazin, puteți utiliza diferite lumini pentru a reda culori colorate, foarte superbe.
Rezistență la impact puternic: este mai rezistentă la impact decât produsele acrilice obișnuite și poate face față unor medii dure.
Performanță excelentă de izolare: potrivită pentru toate tipurile de echipamente electrice și electrice.
Greutate ușoară: mai ușoară decât acrilicul obișnuit, ușor de mișcat și de utilizat.