Care este relația dintre sticla cu LED și afișajul LED transparent?

- Sep 11, 2019-

Sticla cu LED, cunoscută și sub denumirea de sticlă cu iluminare electrică și sticlă cu iluminare controlată electronic, a fost inventată pentru prima dată de Germania și dezvoltată cu succes în China în 2006. Sticla cu LED este transparentă, rezistentă la explozie, rezistentă la apă, rezistentă la radiații UV, designabilă etc. este utilizat în principal în decorațiuni interioare și exterioare, design de mobilier, design de iluminat, sticlă de perete pentru perdele exterioare, design de cameră de soare și alte domenii.

Sticla cu LED-uri este o sticlă de siguranță și este, de asemenea, o sticlă laminată pentru construcție. Are efect de economisire a energiei de protecție împotriva radiațiilor UV și infraroșu parțial și poate fi utilizat pe scară largă în aplicații interioare și exterioare. Datorită caracteristicilor de economisire a energiei a LED-ului în sine, sticla cu LED-uri este extrem de eficientă, de economisire a energiei și ecologică.

Sticla cu LED-uri este utilizată pe scară largă în diverse domenii de proiectare și aplicare: cum ar fi decorațiuni interioare și exterioare, decorațiuni, decorațiuni comerciale sau de mobilier; design de mobilier; proiectarea iluminatului lămpilor; design interior de peisaj; partiție interioară de duș; clinică; numărul casei; Proiecta; partiție pentru săli de conferințe; sticlă de perete cortină interioară și exterioară; vitrină; design de contor; proiectare luminator; proiectarea tavanului; proiectarea camerei de soare; 3C produs cerere panou de sticlă; design de panou interior și exterior; accesorii pentru casă de modă; ceas; lămpi și alte terminale Aplicarea proiectării produsului și a altor zone largi.

Deci, care este conexiunea dintre sticla cu LED și afișajul LED transparent?

Atât sticla cu LED, cât și afișajul LED transparent au permeabilitate ridicată, ceea ce nu afectează iluminarea interioară și linia de vizionare. Poate fi utilizat pe peretele perdelei de sticlă și pe geamul pentru a afișa informații dinamice video și de promovare a imaginilor în culori complete. Ca un mediu de publicitate nou, acestea promovează dezvoltarea industriei media media. Desigur, există și o mare diferență între sticla cu LED și afișajul LED transparent. Cea mai mare diferență este diferența de aspect. Sticla cu LED este din sticlă, iar lampa LED este încorporată în sticlă. Afișajul LED transparent este Este confecționat din material din aluminiu, iar perlele cu lămpi cu LED sunt încorporate pe PCB. Diferența de formă a celor două afectează câmpul de aplicație. Gama de aplicații a afișajului transparent LED este mai înclinată spre peretele cortinei de sticlă al clădirii comerciale și fereastra de sticlă a magazinului de lanțuri.

În viitor, LED-ul din sticlă transparentă și LED-ul transparent poate fi mai strâns integrat și promovează inovația tehnologică a industriei de afișare, iar potențialul său de dezvoltare viitor este nelimitat.