Ce ar trebui să fac dacă rezervorul de pește este acoperit cu nisip? De fapt, fundul acvariului ar trebui să fie pavat.

- Apr 24, 2019-

Am constatat că toată lumea este mai preocupată de o problemă, adică după ce a fost așezată partea inferioară a rezervorului de pește, unele fecale de pește nu pot fi curățate, ceea ce duce la problema canapelei de fund a rezervorului de pește. În acest articol, vom discuta acest subiect cu dvs.

În primul rând, să vedem de ce rezervorul de pește este acoperit cu nisip. Peștii care au fost crescuți atât de mult timp, de fapt, partea de jos a acvariului nu sunt altceva decât aceste motive. Pe de o parte, este pentru a înfrumuseța rezervorul de pește, care este, cilindru gol nu este atât de puternic după ce vizionați. Prin urmare, așezarea nisipului pe rezervorul de pește poate avea un anumit rol decorativ. Cealaltă este rezervorul de apă sau peisajul acvariului. Este cu siguranță necesar să se pună nisipul. Deoarece nisipul de jos poate da rădăcini la apă, poate face și niște pietre sau lemn să aibă niște puncte fixe de fixare. Prin urmare, peisajul acvariului sau rezervorul de apă trebuie să fie nisipul de jos.

Atunci vom vorbi despre punctul cheie, de ce nisipul de jos al rezervorului de pește miroase rău? Principalul motiv este că, dacă nisipul de jos este fabricat din anumite materiale cu permeabilitate mai slabă, dacă este mai gros, va fi ușor să-l ridicați după o perioadă de timp, datorită precipitării reziduurilor de alimente sau a gunoiului de pește și apoi încet conduce la unele Creșterea bacteriilor izoxice începe și nisipul de jos începe să miroasă.

Cu toate acestea, toată lumea acordă atenție faptului că sunt utilizate anumite materiale etanșe. Dacă o anumită permeabilitate la aer este mai bună, nu va exista o astfel de problemă sub rezervorul de pește.

Apoi vom urma această întrebare și ne vom spune despre materialele pe care le avem, permeabilitatea este mai bună și permeabilitatea este mai generală.

Dacă este vorba de a crește flori și iarbă, de fapt, materialul cu o permeabilitate mai bună este destul de mult, dar în prezent, fundul rezervorului pentru pești de acvariu este mai bun ca nisipul de jos, doar ceramsite este de așa natură, sper vor exista mai multe în viitor.

Alte nisipuri de fund sunt aproape respirabile, cum ar fi nisipul nostru fin comun, nisipul de fier sau niște pietre colorate. De fapt, permeabilitatea lor la gaze este foarte generală. Atunci când rezervoarele de pește sunt mai groase, va fi ușor să provoace ca fundul rezervorului de pește să miroase rău după o perioadă de utilizare.

Cu toate acestea, dacă preferați un rezervor de pește, prietenii care construiesc peisajul trebuie să știe că aceste nisipuri de fund sunt indispensabile. Încă mai trebuie să folosim câteva dintre ele. Cu toate acestea, în procesul de utilizare, este recomandat să nu faceți cumpărături la fel de gros ca un rezervor de pește. Nu va exista o astfel de problemă cu 1-2 cm.

Încă te gândești la asta, lipsesc iarba? De fapt, nămolul de iarbă a apei este între cele două, nămolul de iarbă de apă este diferit în funcție de manoperă, iar unele permeabilități la nisip cu iarbă de apă sunt bune, dar unele nămoluri de iarbă de apă sunt mai generale și permeabilitatea aerului nu este puternică. Cu toate acestea, în orice caz, noroiul cu iarbă de apă conține o anumită cantitate de nutrienți, astfel încât respirația sa este mai gravă și utilizarea noroiului de iarbă pentru a face partea inferioară a rezervorului de pește nu este atât de rea, cu excepția cazului în care calitatea apei se deteriorează în mod deosebit . Desigur, dacă calitatea apei se deteriorează, va fi și ceramsiteul special.

În cele din urmă, concluzionăm că dacă nisipul este pur și simplu pus pentru acvariu, nămolul de iarbă de apă este de fapt prima alegere pentru o vizionare mai bună. Urmat de ceramsite. Datorită faptului că nămolul de iarbă a apei are, în cele din urmă, niște oligoelemente în nutrienți, poate contribui la reglarea calității apei, iar ceramsiteul este complet lipsit de nutrienți, este mai ușor de respirabil. Totuși, capacitatea ceramsitei de a cultiva bacterii de nitrificare este foarte puternică, iar acest lucru nu este comparabil cu namolul de iarbă de apă. În plus, amândouă au negru și roșu, deci au și o anumită apreciere pentru rezervorul de pește ca un nisip de fund. În partea din spate sunt unele nisipuri fine ordinare sau nisipuri tropicale de pădure tropicală. De fapt, ele sunt și mai ornamentale, dar nu sunt prea groase. Dar, de asemenea, uita-te la stilul nostru de rezervor de pește, ca și cum ar fi un tanc în stil sud american de pește, apoi efectul de a paveze aceste nisip tropical tropical de nisip sau nisip fin este mai bine, dar dacă hrăniți alte pești ornamentale comune, recomandat să se folosească noroi de iarbă de apă sau ceramsite. poate sa.

În ceea ce privește grosimea nisipului de fund al acvariului, este recomandat să aveți doar 2-3 cm grosime, cu excepția cazului în care este pentru amenajarea de plante de apă, atunci există unele plante de apă cu rădăcini puternice, trebuie să puneți pad de iarbă mare, comparați magazinul. Gros, altfel este, în general, 2-3 cm pentru a se asigura că grosimea fundului este moderată, nu este ușor de mirosit.