La ce ar trebui să acordați atenție atunci când utilizați produse acrilice?

- Oct 13, 2019-

Acrilul este confecționat din cromol polimetil cresilic. Conține o grupare metil din partea polară, care are proprietăți puternice de absorbție a umidității. Rata de absorbție a apei nu este ridicată. La depozitarea foilor acrilice, mediul trebuie să fie uscat. Condițiile de uscare necesare sunt 78. Uscați la ° c-80 ° c timp de 5-6 ore.

1. Deformația termică a plăcilor acrilice obișnuite este stabilă în jurul valorii de 100 de grade. Prin urmare, atenție la această temperatură atunci când utilizați produse din plexiglas. Dacă este utilizată continuu, temperatura nu trebuie să fie mai mare de 90 de grade.

2, duritatea suprafeței produselor acrilice este similară cu cea a aluminiului, așa că trebuie să fim atenți pentru a evita zgârierea suprafeței cu obiecte dure atunci când se utilizează sau prelucrarea plexiglasului. Dacă piesa este zgâriată cu atenție, putem încă restaura suprafața strălucitoare originală prin lustruire.

3. Dacă produsul acrilic cauzat de o zgârietură ușoară a prafului acrilic sau generat electrostatic este opac sau impenetrabil, puteți utiliza un procent din apa cu săpun pentru a-l șterge cu o cârpă moale.

4. În timpul procesului de asamblare a produselor acrilice, trebuie acordată atenție factorilor de dilatare termică și de contracție a foilor acrilice. Prin urmare, este necesar să se ia în considerare faptul că trebuie să existe un spațiu adecvat pentru expansiune și contracție în timpul asamblării.