Ce trebuie luat în considerare la achiziționarea unui rezervor de pește?

- Mar 22, 2019-

Rezervorul de pește acrilic este unul dintre cele mai bune rezervoare de pește vândute pe piața de pește. Nu numai avantajul materialului său, dar și a echipamentului său auxiliar. Acesta va ocupa o poziție importantă în acvariu. Ce trebuie să acordați atenție la achiziționarea unui rezervor de pește acrilic?

Rafinat rezervor de pește acrilic

Atunci când alegeți un rezervor de pește, trebuie să luați în considerare mărimea și calitatea rezervorului de pește. Rezervorul de pește este locul unde trăiesc peștii. Fără un mediu de viață bun, nu poate crește în mod normal.

1. Pentru a înțelege materialul acvariului și procesul de producție al acvariului, ar trebui luată în considerare și grosimea acvariului, netezimea și rugozitatea peretelui interior, culoarea și frumusețea. Se impun, de asemenea, condițiile de absorbție a căldurii și de disipare a căldurii, de aterizare și de golire, de căldură și de disipare a temperaturii.

știa.

2. Diferența dintre rezervorul de pește acrilic și rezervorul de pește obișnuit constă în faptul că materialul rezervorului de pește este diferit, ceea ce înseamnă că rezistența la coroziune și rezistența rezervorului de pește din sticlă obișnuită nu sunt bune pentru rezervorul de pește Biekli și că există sunt defecte ale condițiilor meteorologice din cele patru anotimpuri, expunerea la soare sau această stare rece.

Sub sticla obișnuită este relativ ușor de rupt, dacă este rupt, se va rupe, iar rezervorul de pește va arăta avantajele sale.

3. Acest rezervor de pește nu diferă de sticla obișnuită, iar transparența sa este foarte bună. Este incomparabil cu rezervoarele de pește obișnuite. Suprafața este transparentă și luminată, ușor de urmărit și este versatilă în turnare. Prin urmare, rezervorul de pește poate fi făcut în mai multe

Stilul nu este ușor de deformat și nu este ușor să se estompeze. Viața rezervorului de pește este, de asemenea, foarte lungă, în general până la 10 ani.

4. În casă, rezervorul de pește va fi mutat și majoritatea rezervoarelor de pește sunt ușoare în greutate și este convenabil să se miște și poate oferi cel mai bun mediu de creștere pentru pești.