Dacă produsele acrilice bune sunt rezistente la temperaturi ridicate

- Aug 28, 2019-

Curbele la cald acrilice sunt împărțite în curbe locale la cald și curbe la cald în general. Foile acrilice ajung, în general, la o temperatură de aproximativ 80 de grade și pot fi înmuiate de căldură.

Procesul general de îndoire la cald este de a încălzi toate foile acrilice, acest pas este necesar pentru a intra în cuptor. În acest proces, produsul acrilic trebuie să fie pus în cuptor. În cazul în care temperatura în cuptor se ridică la punctul de topire al acrilic, foaia acrilică se va înmuia încet, apoi scoate foaia acrilică și pune-l pe mucegai, și apoi se răcește încet și se aplică la mucegai. . Trebuie remarcat în acel moment că controlul temperaturii cuptorului este, de asemenea, un test al tehnologiei din fabrică. După căldură, acrilicul se întărește treptat atunci când întâlnește aerul rece și începe să se formeze.

Îndoire la cald locale este un tip foarte comun de proces de îndoire acrilic. Cel mai frecvent este de a îndoi acrilic de o placă dreaptă dintr-o curbă, ca un cerc, o curbă, și așa mai departe. Există, de asemenea, unele curbe greoaie locale fierbinte, ar fi îndoirea o căldură acrilică într-un unghi drept, dar îndoiți fierbinte este un arc neted. Acest proces este de a elimina autocolantul atașat la placa acrilică în această curbă fierbinte. Tija de mucegai de înaltă temperatură este folosit pentru a fuziona marginea acrilic care trebuie să fie îndoit, și apoi îndoiți-l într-un unghi drept cu o forță externă. Marginea produsului acrilic astfel produs este un unghi drept curbat neted.