Ce industrii sunt utilizate pe scară largă în produsele acrilice?

- Sep 04, 2019-

Datorită avantajelor acrilice în sine, transparență de înaltă definiție, prelucrare ușoară și așa mai departe, precum și îmbunătățirea continuă și îmbunătățirea tehnologiei de prelucrare acrilice a producătorului, designul este, de asemenea, din ce în ce mai diversificat, ceea ce face produsele acrilice mai mult și mai mult pe piața pentru afișarea meserii. Cu cât e mai important.

Produsele acrilice sunt utilizate pe scară largă în multe industrii. Dacă le găsești cu grijă, viața e aproape peste tot.

1. Industria construcțiilor: fereastră, uși și ferestre izolate fonic, capac de iluminat, cabină telefonică, diverse scuturi din plexiglas, etc.

2. Industria de publicitate (practic industria cea mai utilizată pe scară largă pentru produse acrilice): cutii de lumină de transmisie a luminii, carduri de masă, semne, rafturi de afișare acrilice, etc 3. Industria transporturilor: uși și ferestre ale vehiculelor, ar fi trenurile și automobilele.

4. Industria medicala: incubator pentru bebelusi, diverse echipamente medicale chirurgicale, materiale civile: baie, artizanat, cosmetice, paranteze, rezervoare de apa, etc.

5. Industrie: placă de suprafață a instrumentului și capac.

6. În industria alimentară, în ultimii ani, clienții au devenit din ce în ce mai pretențioși pentru cutiile cu alimente acrilice. Mai multe supermarketuri necesită cutii de depozitare a alimentelor care utilizează materiale acrilice. Una e în siguranță, iar cealaltă e frumoasă.

Practic, în toate categoriile sociale în viață, produsele acrilice s-au adâncit treptat.