De ce produsele acrilice pot înlocui produsele din sticlă?

- May 10, 2019-

După cum știm cu toții, sticla este materialul pe care l-am folosit ca produs transparent. Nu ne-am gândit la acel moment. Produsele din sticlă vor fi înlocuite cu produse acrilice într-o zi. Deci, cum înlocuiește acrilul sticla? Astăzi, voi împărtăși cu dvs. cum acrilicul a înlocuit pasul cu sticlă pas cu pas.

În primul rând, transparența acrilului este de 92%, în timp ce cea a sticlei obișnuite este de numai 85%. Acrilicul tipărit cu culori este mai frumos și mai atrăgător de ochi sub lumina soarelui.

În al doilea rând, gradul de izolare a acrilului este, de asemenea, foarte remarcabil. De asemenea, avem mulți clienți care folosesc acril pentru a face afișarea panoului plat, afișarea electronică a ușii și așa mai departe.

În al treilea rând, este ecologic, deoarece acrilicul este un material relativ nou, ecologic și poate fi utilizat în mod repetat. Spre deosebire de sticlă, acesta poate fi aruncat numai ca gunoi, chiar și atunci când se mișcă, produse din sticlă. Prea grele și nu suntem convenabili să purtăm, dar este păcat să-l aruncați ca gunoi. Atunci când deșeurile sunt vândute, acestea nu pot fi vândute la un preț bun.

În cele din urmă, acrilicul are și o plasticitate foarte puternică. Deoarece acrilicul este mai ușor decât sticla obișnuită, acesta poate fi procesat în tipul dorit. De exemplu, suportul de afișare, cutia de depozitare, rama foto etc., folosite în viața de zi cu zi, pot fi personalizate. Dimensiunea personalizată, grosimea și culoarea pot fi personalizate.