Placi acrilice pentru piscine

Placi acrilice pentru piscine

Quick Details Locul de origine: Zhejiang, China (continentală) Brand: MIPULAI Model: ACRYL Material: Grosime acrilice: 20-500mm Dimensiune: 3-20 metri acrilic bord pentru piscină: bord acril pentru piscină materii prime: Lucite transmittance: Capacitate de aprovizionare: 95% Capacitate de aprovizionare: 40000 ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Detalii rapide

Locul de origine: Zhejiang, China (continentală)

Nume marcă: MIPULAI

Număr model: ACRYL

Material: acril

Grosime: 20-500mm

Dimensiune: 3-20meter

placă acrilică pentru piscină: placă acrilică pentru piscină

materie primă: Lucite

factor de transmisie: 95%


Abilitatea de alimentare

Capacitatea de aprovizionare: 40000 kilograme / kilograme pe lună


Ambalare și livrare

Detalii de ambalare: PE film, cârpă, palet din lemn

Port: Shanghai


Placă acrilică pentru piscină

Noi furnizam

Panouri acrilice mari / groase

2. Acvariile acrilice și rezervorul de pește

3.Proiecte acrilice pentru acvariu


Profilul Companiei:

Înființată în 1988, Jiaxing Mirror Acrylic Co, Ltd este o colecție de acrilic (PMMA) foi de fabricație și prelucrări de produse acrilice într-o companie profesionistă.

Situat în facilitățile de transport dezvoltate economic Jiashan City din provincia Zhejiang, care este din punct de vedere geografic centrul Shanghai, Hangzhou, Ningbo și Suzhou.

În fabricarea plăcilor acrilice, producția noastră anuală a fost mărită la 10000 MT prin 20 de ani de cercetare și practică. Cu utilizarea monomerului pur de înaltă calitate (MMA) ca materie primă și tehnici avansate, foliile sunt utilizate pe scară largă în decorarea publicității, obiecte sanitare, mobilier, arhitectură și alte industrii.

În prelucrarea produselor acrilice, echipa noastră profesională este capabilă să dezvolte și să producă produse de înaltă calitate cu echipamente avansate și tehnici abundente, cum ar fi îndoirea la cald, lustruirea diamantelor, serigrafie, tăiere mecanică și gravura laser etc. durabil, prețul este de asemenea rezonabil. În plus, mărimea și culoarea sunt foarte flexibile pentru a satisface cerințele clienților diferiți, deoarece produsele sunt folosite pentru cele mai multe foi de autoproducție.

Site-ul: www.mirrorplastic.cn


Anchetă