Clear Pool Board

Clear Pool Board

Detalii rapide Locul de origine: Zhejiang, China (continentală) Brand name: MIPULAI Număr model: MR Material: Acril Grosime: 20-280mm Dimensiune: 3-20meter culoare: clar materii prime: Transmitere Lucite: 95% Abilitate de aprovizionare Abilitatea de aprovizionare: 40000 Kilogram / Kilograme pe lună n / a Ambalare și livrare Ambalare ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Detalii rapide

Locul de origine: Zhejiang, China (continentală)

Nume marcă: MIPULAI

Număr model: MR

Material: acril

Grosime: 20-280mm

Dimensiune: 3-20meter

Culoare: clar

materie primă: Lucite

factor de transmisie: 95%


Abilitatea de alimentare

Capacitate de aprovizionare: 40000 kilograme / kilograme pe lună n / a


Ambalare și livrare

Detalii de ambalare: PE film, cârpă, palet din lemn

Port: Shanghai


Piscină în aer liber

Lungimea de la 500mm la 15000mm

Grosime variază de la 20mm la 200mm


Noi furnizam

1. Placă acrilică din tablă / PMMA

2. Acvariile acrilice și rezervorul de pește

3.Produsele legate


Profilul Companiei:

Înființată în 1988, Jiaxing Mirror Plastic Co, Ltd este o colecție de acrilic (PMMA) foi de fabricație și prelucrări de produse acrilice într-o companie profesionistă.

Situat în facilitățile de transport dezvoltate economic Jiashan City din provincia Zhejiang, care este din punct de vedere geografic centrul Shanghai, Hangzhou, Ningbo și Suzhou.

În fabricarea plăcilor acrilice, producția noastră anuală a fost mărită la 10000 MT prin 20 de ani de cercetare și practică. Cu utilizarea monomerului pur de înaltă calitate (MMA) ca materie primă și tehnici avansate, foliile sunt utilizate pe scară largă în decorarea publicității, obiecte sanitare, mobilier, arhitectură și alte industrii.

În prelucrarea produselor acrilice, echipa noastră profesională este capabilă să dezvolte și să producă produse de înaltă calitate cu echipamente avansate și tehnici abundente, cum ar fi îndoirea la cald, lustruirea diamantelor, serigrafie, tăiere mecanică și gravura laser etc. Produsele nu numai atractiv și durabil, prețul este, de asemenea, rezonabil. În plus, mărimea și culoarea sunt foarte flexibile pentru a satisface cerințele clienților diferiți, deoarece produsele sunt folosite pentru cele mai multe foi de autoproducție.

Site-ul: www.mirrorplastic.cn


Hot Tags: bord placă de bord, China, furnizori, producători, fabrică, personalizat, ieftin, proiect, preț scăzut, de înaltă calitate

Anchetă

You Might Also Like