Plexiglas pentru piscina

Rapid detalii loc de originea: Zhejiang, China (continentală) Brand numele: MIPULAI Model număr: acril Material: acril grosime: 20-500mm Dimensiune: 3-20 metri plexiglas pentru înot pool: plexiglas pentru piscina materialul brut: Lucite transmisie: 95 % de aprovizionare Capacitatea de aprovizionare capacitatea: 40000 Kilogram/kg...
Vorbeste acum

Detalii produs

Detalii rapid

Locul de origine: Zhejiang, China (continentală)

Nume de marcă: MIPULAI

Număr model: acril

Material: acril

Grosime: 20-500mm

Dimensiune: 3-20 m

Plexiglas pentru piscina: plexiglas pentru piscina de înot

materialul brut: Lucite

transmisie: 95 %


Capacitatea de aprovizionare

Capacitatea: 40000 Kilogram/kg pe lună de aprovizionare


Ambalaje & livrare

Film de detalii: PE ambalaj, pânză, paleti din lemn

Port: Shanghai


Plexiglas pentru piscina

Noi de aprovizionare

1.Large/grosime panouri acrilice

2. personalizat acvarii acrilice & rezervor de peşte

3. acrilic acvariu proiecte


Profilul companiei:

Infiintata in 1988, Jiaxing oglinda acrilic Co., Ltd este o colecţie de acrylic(PMMA) foi de fabricaţie şi produse acrilice transformarea în societate de profesionist.

Situat în facilităţi de transport dezvoltate economic Jiashan City din provincia Zhejiang care este punct de vedere geografic centrul Shanghai, Hangzhou și Ningbo Suzhou.

În foaie acrilice de fabricaţie, producţia anuală au fost majorate la 10000 MT prin 20 de ani de cercetare şi practică... Cu utilizarea de înaltă calitate monomer(MMA) pură ca materii prime si tehnici avansate, foi sunt utilizate pe scară largă în decor de publicitate, obiecte sanitare, mobilier, arhitectura şi alte industrii.

În prelucrarea produselor acrilice, echipa noastră de profesionişti este capabil de a dezvolta şi produce produse de înaltă calitate cu echipamente avansate şi tehnici abundente, cum ar fi fierbinte de îndoire, diamant de lustruire, serigrafie, imprimare, mecanice de tăiere şi de laser gravura, etc. Produsele nu numai atractiv si durabil, preţul este, de asemenea, rezonabil. În plus, dimensiunea şi culoarea sunt foarte flexibile pentru a satisface cerinţa clienţilor diferite, ca produsele sunt utilizate cele mai auto-produs de foi.

Site-ul: www.mirrorplastic.cn


Hot Tags: Plexiglas pentru inot piscina, China, furnizori, producatori, fabrica, personalizate, ieftine, proiect, preţ scăzut, de înaltă calitate

Anchetă

You Might Also Like