Acvariu cilindru acvariu

Quick Details Locul de origine: Zhejiang, China (continentală) Brand: Huamao Număr model: MR749 Modul de plastic Modling: Mold Material: Acryl Supply Ability Capacitate de aprovizionare: 100 set / seturi pe an Ambalaj și livrare Detalii ambalare: Timp de plumb: Livrat în 15 zile după ...
Vorbeste acum

Detalii produs

Detalii rapide

Locul de origine: Zhejiang, China (continentală)

Nume marcă: Huamao

Număr model: MR749

Modul plastic Modling Tip: Mold

Material: acril


Abilitatea de alimentare

Capacitatea de aprovizionare: 100 seturi / seturi pe an


Ambalare și livrare

Detalii ambalare: Cadru de fier

Port: Shanghai

Perioada de livrare: Livrat în 15 zile după plată


Acvariu cilindru acvariu

Noi furnizam

1. Placă acrilică din tablă / PMMA

2. Acvariile acrilice și rezervorul de pește

3.Produsele legate


Profilul Companiei:

Înființată în 1988, Jiaxing Mirror Plastic Co, Ltd este o colecție de acrilic (PMMA) foi de fabricație și prelucrări de produse acrilice într-o companie profesionistă.

Situat în facilitățile de transport dezvoltate economic Jiashan City din provincia Zhejiang, care este din punct de vedere geografic centrul Shanghai, Hangzhou, Ningbo și Suzhou.

În fabricarea plăcilor acrilice, producția noastră anuală a fost mărită la 10000 MT prin 20 de ani de cercetare și practică. Cu utilizarea monomerului pur de înaltă calitate (MMA) ca materie primă și tehnici avansate, foliile sunt utilizate pe scară largă în decorarea publicității, obiecte sanitare, mobilier, arhitectură și alte industrii.

În prelucrarea produselor acrilice, echipa noastră profesională este capabilă să dezvolte și să producă produse de înaltă calitate cu echipamente avansate și tehnici abundente, cum ar fi îndoirea la cald, lustruirea diamantelor, serigrafie, tăiere mecanică și gravura laser etc. durabil, prețul este de asemenea rezonabil. În plus, mărimea și culoarea sunt foarte flexibile pentru a satisface cerințele clienților diferiți, deoarece produsele sunt folosite pentru cele mai multe foi de autoproducție.

Site-ul: www.mirrorplastic.cn


Anchetă